İndirim devam ediyor: 3 tanesi 90 TL’den satılıyor!

Balık bolluğu yaşanmaya devam ediyor. Palamut bolluğu hem balıkçıların hem de vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İndirim devam ediyor: 3 tanesi 90 TL’den satılıyor!

Karadeniz’de balıkçıların yüzü gülmeye devam ediyor. Balık tezgahında bolluk yaşanan palamut fiyatı hala indirimli satılıyor.3 tanesi 90 TL’den satılan palamut bereketi balıkçıların yüzünü güldürüyor. Normal şartlarda palamutun tanesi 150 TL civarı olurken bu yıl bolluk yaşanması fiyatları düşürdü. 

Palamut fiyatları

Palamut bereketi yaşanırken fiyatlar da indirimli satılmaya devam ediliyor. Balıkçı esnafı Onur Can Köse tarafından:

"Durumlar süper ve balığımız bol. Vatandaş bol bol balık alıp tüketiyor. Tavuğun kilosu 50-60 TL, 1 kilo palamut 30 TL. 1 palamut alıp 2 kişiyi rahat bir şekilde doyurabiliyorsun. Şuan en fazla palamut satılıyor. Fiyatı ve bolluğundan dolayı insanlar hem alıp tüketiyor hem de buzluklara dolduruyorlar. 1 kilosu 30 TL olduğundan dolayı 10-20 adet satın alıp dolaplarında saklayabiliyorlar. Dolaplara koyduktan 1 yıl sonra bile alıp yeseler hiçbir sıkıntı olmaz. Onun yanı sıra mezgit var. Fiyatı 30 TL. Neredeyse bedava. İstavrit 40 TL, çinekop 60 TL. Bunlar da çok ucuz. Bu fiyatlar devam ederse vatandaş bol bol balık yemeye devam edecek. Hamsi de azar azar gelmeye başladı. 15-20 gün sonra hamsinin de patlamasını bekliyoruz" denildi.