Immutable Holdings CEO'su: Bitcoin altını ikiye katlayacak

Immutable Holdings’den Jordan Fried Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu.

Immutable Holdings CEO'su: Bitcoin altını ikiye katlayacak

Immutable Holdings’den Jordan Fried Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu.

Immutable Holdings'in CEO'su ve başkanı Jordan Fried Kitco News'a Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Jordan, özellikle tüm arzı çıkarıldığında Bitcoin'in 2 milyon fiyat hedefine ulaşacağını öngörüyor.

Jordan Bitcoin'i altının ikinci versiyonu olarak nitelendirdi ve değerli metallerin piyasa değerinden iki katından fazlasına ulaşabileceğini iddia etti. Varlıktaki son yükselişinse sadece bir başlangıç olduğunu belirtti:

''Bitcoin 'altın 2.0' ve bir gün altının yaklaşık 10 trilyon dolarlık piyasa değerini geçecek. Aslında, yeni nesil altın olduğu göz önüne alındığında Bitcoin muhtemelen altının piyasa değerini ikiye katlayacak ve 20 trilyon dolara ya da daha fazlasına ulaşacak. Bu da 21 milyona yakın madeni paranın çıkarılması halinde madeni para başına 1 milyon dolar anlamına geliyor.''

Jordan öte yandan, Bitcoin'in piyasa değerinin bir noktada ABD'nin tüm ekonomik çıktısını geçecek duruma geleceğini söylüyor. Kripto varlıkların aşırı para basımı sebebiyle bir cennet haline geldiğini söyleyen yönetici, kripto varlıklardaki kıtlık kavramının da korunması gerektiğini belirtiyor. Jordan, Bitcoin'de öngördüğü 1 milyon dolarlık fiyat hedefini de arzın 21 milyon ile sınırlı kalmasıyla açıklıyor.

Alış 61043.47
Satış 61043.48
Değişim 0%
Son Değer 61043.48
En yüksek 64499
En düşük 59678.16
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler