İlk NFT oyun çıktı! İşte, detaylar…

Oyun platformları arasında en çok tercih edilen Epic Games platformunun sanal mağazasında ilk NFT oyun çıktı.

İlk NFT oyun çıktı! İşte, detaylar…

Sanal dünyanın giderek gelişim göstermesiyle beraber metaverse evreni de giderek gelişim göstermiştir. Metaverse evrenine hemen her mağaza her marka girmeye başlamıştır. Bu markalardan biri de Epic Games mağazası oldu. Bugün gelen haberle Epic Games mağazasının ilk NFT oyunu çıktı. Mythical Games’in Blankos Block Party adı verilen oyun, bu mağazadaki ilk NFT oyunu oldu.

NFT destekli çok oyunculu çevrimiçi oyunu Blankos Block Party, Mythical Games’in bir oyunudur. 2020 yılının Aralık ayında piyasaya sürülmüş olan oyun bugüne kadar toplam bir milyondan fazla kullanıcıya kısa sürede ulaştı.

Yayınlanan ilk Web3 oyunu!

ilk NFT oyunu

Bilgisayar oyun pazarında yayınlanan ilk Web3 oyunu olarak bilinen bu oyun Epic Games Store’a gelmişti. Bugün ise gelen bir haberle ilk NFT destekli oyun Epic Games Store mağazasında piyasaya sürüldü. Piyasaya sürülen oyun bilgisayar oyun pazarında yayınlanan ilk Web3 oyunu olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak sunulan bu oyun oldukça popüler olacak gibi.

Geçtiğimiz günlerde Gala Games’in daha önce nişancı oyunu olarak sunduğu Grit’i platform üzerinde ilk Web3 oyunu olacağını söylemişti. Fakat piyasaya sürülmediği için ilk unvanını Mythical Games kaptı. Epic Games Store’da yayınlanan Blankos Block Party, erken erişim olarak kullanıcılara sunulsa da oyunun lansmanı 28 Eylül tarihinde karşımıza çıkacak. Blankoc Block Party oyununda oyuncular oyun içinde bulunan NFT’leri oyun pazarıdnan alıp satabileceksiniz.