İki analist özellikle bu 6 altcoine dikkat edin dedi!

Son haftalara bakılacak olur ise kripto para piyasasında toparlanmalar meydana geldiği görülmektedir. Analistler ise bu toparlanmalar ile beraber hangi kripto para birimlerinin yükseleceğini açıkladılar.

İki analist özellikle bu 6 altcoine dikkat edin dedi!

Son haftalara bakılacak olur ise kripto para piyasasında toparlanmalar meydana geldiği görülmektedir. Analistler ise bu toparlanmalar ile beraber hangi kripto para birimlerinin yükseleceğini açıkladılar. Fakat son verilere bakıldığında bu hesapların tamamen değiştiği görüldü. Şu anda ise 2 analiz bazı alt coinlere dikkat edilmesi gerektiğinin vurgulanmasını yapıyor. 2 analiste göre önümüzdeki hafta içerisinde bu kripto para birimlerinin en alt düzeye ulaşım sağlayacağı ve bu sebeple de büyük kayıplarının yaşanacağı mümkün olacaktır..
 

Bitcoin'de neler olacak?

Kripto para analisti olan altcoin sherpa;  twitter'da mevcut halde bulunan takipçilerine btc fiyatı hakkında detaylı bir şekilde bilgiler aktardı. Takma ada sahip olan bu analiz; önümüzdeki haftalarda bitcoin in 28.000 dolara çıkacağını ve hatta onun da üzerinde olabileceğini dile getirdi. 30 Temmuz’da belirli bir miktarda kısa süreli bir artış meydana gelmesi ve bu artışın ise şimdi tatmin edici bir durum olmadığını dile getirdi. Bu analiz yapmış olduğu açıklamada ise btcden önce ethnin paylayabileceğini  dile getiriyor. Aynı zamanda yapılan bu açıklamada ise bbc'nin önümüzdeki hafta içerisinde 22000 ile 23000 dolar arasında bir yere ulaşım sağlayabileceğini de sözlerine ekliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olur ise kripto paranın da kısa bir süre içerisinde toparlanabilir ece'yi ve yükseleceği de mümkün görülüyor
 İki analist özellikle bu 6 altcoine dikkat edin dedi!

Projelerde bu alt coinlere dikkat!

Btc uyarısını gerçekleştiren analiz bunun hemen sonrasında ise altcoin projesi hakkında detaylı bir açıklama yapıyor. Yapılan bu açıklamaya  sherpanın solanaya  göre kenarda olduğu da dile getiriliyor. Bunun yanı sıra ise bu altcoinler de 32 ve aynı zamanda 47 dolar aralığında bazen yukarı bazen de aşağı seviyelere ine bilme hareketinin beklenildiğ ni dile getiriyor. Geçtiğimiz hafta cumartesi gününe bakıldığında piyasa en üst düzeye ulaşmış bulunmaktaydı. Bunun ardından ise bu hafta düşüşler yaşandı. Fakat son günden bugüne yüzde 2,08 oranında yükselişe geçti.
 

Alış 63291.12
Satış 63291.13
Değişim 0%
Son Değer 63291.64
En yüksek 66867.07
En düşük 61680
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler