İhtiyaç sahipleri müjde! Bankalardan düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyası

Bankalardan vatandaşlara müjde verildi. Düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyası ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye yetti.

İhtiyaç sahipleri müjde! Bankalardan düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyası

Son zamanlarda ihtiyaçların artış göstermesi, giderek artan enflasyon ve hayatın giderek pahalılaşması sebebiyle ekonomik yönden zor günler yaşayan kişiler bankaların kredi kampanyaları hakkında araştırma yapmaya devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine müjde 3 banka tarafından verildi. Akbank, QNB Finansbank ve Vakıfbank tarafından düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyası ile ilgili müjde verildi. İşte, kredi hakkında detaylar…

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde Akbank, QNB Finansbank ve Vakıfbank’tan geldi. İşçiden emekliye hemen hemen tüm vatandaşların ekonomik yönden zorluk çekmesi vatandaşları bankalardan kredi almaya yönlendirdi. Vatandaşlar tarafından araştırılan kredi paketlerinin detayları gelmeye başladı.

Akbank’tan 3 ay ertelemeli kredi kampanyası

Akbank 3 ay ertelemeli kredi

Nakit ihtiyacını gidermek için kredi arayışına giren vatandaşlara müjde Akbank’tan geldi. Akbank’tan 3 ay ertelemeli kredi kampanyası açıklandı. Akbank tarafından sunulan ve 3 ay sonra ödemeye başlayacağınız kredi ile oldukça cazip faiz oranlarından faydalanabileceksiniz. Akbank’tan düşük faizli kredi müjdesi ile siz de bu krediden faydalanarak 92 güne varan vade imkanından faydalanabilirsiniz. Özellikle borçlarını ödemek isteyen kişilere fırsatlar sunan Akbank kredi kapsamında 36 ay vadeyle %2.44 faiz oranıyla kredi imkanını sunmaktadır. Siz de ihtiyacınızı karşılamak için mobil bankacılık, internet şubesi ve Akbank şubelerine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Vakıfbank’tan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

Vakıfbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

Vakıfbank’tan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi duyuruldu. Kamu Bankaları arasında yer alan Vakıfbank tarafından ihtiyaç sahiplerine nefes aldıracak bir kampanya geldi. Her daim olduğu gibi yeni kampanya düzenleyen Vakıfbank müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. 36 Ay vade ile 3 ay ertelemeli kredi imkanı sizlere düşük faiz oranıyla sunulurken aynı zamanda esnek ödeme imkanı da sunulmaktadır. Başvuru yapabilmek için siz de banka şubesine gitmenize gerek yok. Mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Vakıfbank SMS ile Kredi Başvurusu yapacağınız zaman telefonunuzun mesaj kısmına girerek KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranız ve Aylık gelirinizi yazarak 5724’e mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

QNB Finansbank 3 ay ödemesiz kredi imkanı

QNB Finansbank 3 ay ödemesiz kredi imkanı

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara QNB Finansbank 3 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor. Son zamanlarda artış gösteren enflasyon ve artış gösteren yaşam pahalılığı sebebiyle insanlar ihtiyaçlarını giderebilmek adına kredi paketlerini araştırıyor. QNB Finansbank 3 ay ertelemeli kredi paketinde düşük faiz oranı sunacağını garanti veriyor. Elbette kredinin faiz oranı kullanılacak kredi tutarına, vadesine, kişinin kredi notuna göre değişiklik gösteriyor. QNB Finansbank 3 ay ödemesiz kredi imkanında 50  bin TL ve altında kredi tutarına 36 ay, 50 bin TL ile 100 bin TL arasında ise 24 aya kadar vade uygulanmaktadır. 100 bin TL’nin üzerinde kredi kullanacak kişiler için ise vade 12 ay olarak belirlenmiştir. QNB Finansbank 3 ay ertelemeli kredi başvurusu yapmak için Finansbank şubelerini, mobil uygulamayı ve internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.