ICRYPEX tarafından 30 TL Değerinde Bitcoin hediye ediliyor

Türkiye'nin en ulaşılabilir kripto para borsası olan ICRYPEX, Şubat ayının sonuna kadar hesap açan herkese 30 TL değerinde Bitcoin hediye edeceğini duyurdu.

ICRYPEX tarafından 30 TL Değerinde Bitcoin hediye ediliyor

Son zamanlarda anlaştığı futbol kulüpleriyle adından söz ettiren ve Türkiye'nin en ulaşılabilir kripto para borsası olan ICRYPEX, Şubat ayının sonuna kadar hesap açan herkese 30 TL değerinde Bitcoin hediye edeceğini duyurdu. Hediyeyi almak için yapacağınız işlem çok basit. İşte, detaylar...

Dünya genelinde en çok kripto para kullanıcısına sahip ilk 10 ülke arasında yer alıyoruz. Kripto para alanında önemli anlaşmalara imza atmayı başaran ICRYPEX, daha önce ülkemizde eşine az rastlanan bir kampanya başlattığını duyurdu. Başlattığı kampanyayla özellikle yeni üye olan herkese 30 TL değerinde bitcoin hediye ettiğini açıklamasının üzerine gündeme oturdu. Normalde bu kampanya kullanıcılar belirli bir miktar işlem yaptıklarında verilse de ICRYPEX tarafından ilk üye olan kişilere verileceği duyuruldu. Verilecek bu hediye bitcoini istediğiniz gibi kullanabilecek eğer isterseniz de nakite çevirebileceksiniz. 

ICRYPEX

ICRYPEX'ten 30 TL Bitcoin Hediyesi nasıl alınır?

ICRYPEX üzerinden 30 TL bitcoin hediyesi kazanmak için öncelikle ICRYPEX uygulamasını telefona indirin. Daha sonra üyelik açın. Sizden üyelik için istenen tüm bilgileri doldurun. Üyeliğinizi tamamladıktan sonra 15 gün içinde 30 TL'lik bitcoini cüzdanınızda görebileceksiniz. Hesabınıza tanımlanan bu bitcoini kripto para birimlerine veya nakde çevirebilirsiniz. 

Kampanya sadece 50.000 katılımcıyla sınırlı olmakla beraber son katılım tarihi olarak 28 Şubat 2022 saat 17.00 açıklanmıştır. Fakat eğer sayı bu tarihten önce 50.000 e ulaşırsa kampanya bu tarihten önce tamamlanarak kapatılacaktır. 

Etiketler