İcradan satılık ucuz arsa!

Basın İlan Kurumu'nun yayınladığı icralık ucuz arsalar ilan.gov.tr'de yayınlanmış duyuruya göre Muğla Dalaman bölgesinde satışa sunuluyor.

İcradan satılık ucuz arsa!

İcralık arazilerin ederinden daha ucuza satışa sunulmasının ardından teklif ve açık artırma usulü satışlarının gerçekleştiği bu sisteme katılmak için  ilan.gov.tr'de yayınlanan ilanlara belirlenen tarih ve zamanda tekliflerinizi yöneltebilir aynı uzantı üzerinden de sonuçlarını takip edebilirisiniz.

Gelelim Muğla Dalaman'da icralık arsaya, ihale üzerinden açık artırma sureti ile gerçekleştirilecek satışa birinci teklif oturumunun en az yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden evvelki gün sonuna kadar esatis.Uyap.Gov.Tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda teklif verilebilecek. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 50'sini ve rüçhanlı alacaklılar var ise alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek koşulu ile ihale olunur.

Yani ederinden ucuza satılması beklendiği kadar ucuz olamayabilir. Örneğin arsanın değeri 10.000 TL iken arsa üzerindeki paradan alacaklı taraflara ödenecek tutar 8.000 TL ise arsaya 8.000 TL'den daha ucuz teklif verilmesi yasaktır. 

Kısaca borçluluk durumu ve tarla üzerindeki alacaklıların toplamı ihale açılış fiyatı olarak değerlendirilebilir.

Açılan ilanı takip ederek sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Etiketler