Holo Coin Yorum 2022 | En Güncel Analist Yorumları

Holo Coin Nedir? Holo Coin yorum ve analizleri ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, Holo Coin fiyatları nedir? Holo Coin grafiği ne diyor? İşte detaylar...

Holo Coin Yorum 2022 | En Güncel Analist Yorumları

Holo coin, kripto para evreninde giderek büyük yer bulan bir ağ haline geliyor. Neredeyse dünyanın en önemli borsalarının tamamında listelenmiş olan Holo coin, yatırımcıları tarafından kimi zaman büyük destek bulurken kimi zamanda büyük yıkımlar yaratabiliyor.

Holo Coin Nedir? | Holo Coin Tüm Detaylar

Holo coin projesi daha önce Ceptr ve Metacurrency üzerinde çalışan sözleşmeli kodlayıcılar Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Tasarımı blok zinciri ve merkezi olmayan bir web ilkelerinden sonra tam halini almıştır. Herhangi bir merkezi kontrol olmaksızın herkesin dağıtılmış ağlara katılmasına ve işbirlikçi veriler oluşturmasına izin verme fırsatı da tanıyor.

Holo coin bir diğer dikkate değer özelliği de merkezi olmayan doğasıdır. Proje işlemleri doğrulamak için bir çalışma kanıtı algoritması kullanır. Kripto paralar ağ üzerinde dağıtılır ve her biri ayrı bir varlıktır. Holo coin projesi herkesin kendi ağı içinde işlem yapmasına izin veren ve küresel bir merkeziyetsiz sistem geliştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca Holo coinin sosyal medya ekibi yatırımcılarına destek sağlayan ve Holo coinin değerini etkileyen geniş bir kitleye sahiptir.

Holo Coin Madenciliği Yapılır Mı?

Holo coin madenciliği ETH veya BTC gibi yapılabilir türde olmamakla birlikte sunucu içerisinde transfer ücretleri için bile ödül sistemi bulunmamaktadır. Bununla birlikte holo coin projesinin amacı dünyada merkezi olmayan uygulamaları teşvik etmek üzerine kurulmuştur. Holochain projesi sanal gerçeklik deneyimleri için bir platform görevi görebilecek bir blok zinciridir. Holo coin, Holo projesini finanse etmek için kullanılmaya hoca

Holo (Hot) Coin Yorum

Holo (HOT) coin yorum: Analistler tarafından birçok açıdan değerlendirildiğinde popüler kripto para biriminin en çok dikkat özelliklerinden birinin Türk yatırımcıların büyük bir kısmının en az bir kere Holo (HOT) coin aldığı gözlemlenmiş durumda. Holo coin yatırımcıları 2021 yılı içerisinde ralli döneminde büyük getiri sağlamış ve daha sonrasında ise büyük bir düşüş yaşadıktan sonra şu sıralar toparlanma evresine girmeye çalışmakta. Geçtiğimiz Aralık ayında günlük grafikte yaşanan kısa süreli dump ise kaldıraçlı yatırımcıların adeta canına okumuş ve spot yatırımcıları ise çok korkulu anlara götürmüştür. Bu süreç içerisinde ise HOT coin ile ilgili en sık karşılaşılan yorum 'HOLD HOT!' olarak görülüyor. 

 Hot Coin Geleceği

Hot coin geleceği ile ilgili yorum yapmak için öncelikle hot coin geçmişini incelemek gerecektir. En geriye gidelim... Holo coin, 2018'de piyasaya çıkmış ve İCO'su gerçekleştirilmiştir. Hot coin, holo swap işlemlerinde de kullanılan kripto paraların başında gelmektedir. Hot coin, holo coin olarak da bilinen bir isime sahip. Holo coin, kısaltma olarak 'HOT' ismini kullanıyor.

Holo (HOT) Coin 1 Dolar Olur Mu?

Holo coin için en çok sorulan sorulardan birisi de Holo (Hot) coin 1 dolar olur mu? Sorusu... Holo coinin anlık fiyatı şu an için 0,006279 dolar ve dolaşımdaki arzı 117 milyar adetin üzerinde bu da Holo (Hot) coinin piyasa değerinin 725.400.000 dolar değere denk gelmesi demek. HOT coinin 1 dolar seviyesine çıkması için şuan ki fiyatından yaklaşık 161 kat yukarı çıkması gerekmektedir. Bu da piyasa değerinin aynı oranda artış yapması gerektiği düşünülürse piyasa realitesine pek uygun durmuyor. Kesinlikle, asla ya da olur-olmaz gibi yorumlarda bulunmak bu piyasa için çokta gerçekçi değil... bundan 10 sene önce bir adet kripto paranın 69 bin dolara geleceği söylense ne tepki verirdiniz? Aynı şekilde bir kripto için 1 dolar olur ya da olmaz demekte kesinlikle doğru bir yaklaşım değil. Fakat piyasa gerçekleri göz önüne alındığı takdirde 1 dolar olması bu düzen içerisinde bir hayli zor.

holo coin geleceği

Holo Coin Fiyatı Ne Olur?

Holo coin hedef fiyatı, 2022 yılında 1 dolar seviyeleri olmayacağını biraz önce söylemiştik... bu hayal ile 2022 yılında hot coin 1 dolar beklentisinde olmamanızı tavsiye etmekle birlikte holo coin fiyat tahmini yapmak gerekirse 2022 yılında gerçekleşebilecek olası bir boğa piyasasında eski tarihi zirvesinin bir miktar daha üzerine çıkabilir. Bunun dışında açıklama potansiyelinin olduğu yeni projelerde fiyatta lokal etkiler yaratmaya devam edecektir.

Holo (Hot) Coin Grafik

holo hot yorum

Holo coin grafiği incelendiği takdirde görünen ciddi bir düşüş trendi içerisinde olduğu demek yanlış olmaz. 2021 Nisan ayında 3 cent fiyatını geçen holo coin şimdilerde 0,0062 dolar bölgesinde yani 1 centten bile ucuz bir fiyatta işleme konu oluyor. Zaman zaman sert düşüşünü hızlandıran holo coinin dezavantajlı taraflarından biri 50 ve 200 günlük ortalamanın altına inmeye başlaması ve bu bölgedei 0,0058 dolar desteği kırılması durumunda yeni hedefin 0,0020'ye kadar inebilmesi söz konusu.

Etiketler