Hidropar şirketi halka arz oluyor

Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. Uzun yıllardır sektörde sağladığı faaliyetlerle ön plana çıkan Hidropar, talep toplama faaliyetlerinin ardından halka arz olmuş olacak.

Hidropar şirketi halka arz oluyor

Hidropar şirketi birçok sektörde aktif olarak hizmet sağlayan şirketler arasında bulunuyor. Mühendislik faaliyetleriyle ön plana çıkan şirketin aynı zamanda ticaret ve teknoloji gibi çeşitli alanlarda da şirket faaliyeti gerçekleştirdiği biliniyor. Şirket yönetimi tarafından yapılan açıklamalarla önümüzdeki günlerde halka arz edilmesi planlanan Hidropar’ın talep toplama yöntemiyle satışa çıkarılacağı bilgisi bulunuyor.


Hidropar ne zaman talep toplayacak?

Borsa İstanbul’da talep almaya başlayacak olan Hidropar, 10-11-12 Ağustos 202 tarihleri arasında talep toplayacak. Talep toplama işleminin ardından ise Borsa İstanbul’da alım ve satım işlemlerine açılmış olacak. Hidropar’ın halka arz olmasıyla birlikte mühendislik sektörüne bir şirket daha eklenmiş oldu.

Hidropar şirketi halka arz oluyor
Hidropar hisse fiyatı kaç TL?

Hidropar’ın hisse fiyatını merak eden kişilerin sayısı oldukça fazla. 3 gün sürecek olan talep toplama sürecinde 11 TL ile hisse çıkış fiyatına sahip olan şirketin fiyat dengelenmesi ise arz talep işlemlerinin ardından gerçekleşecek.


Hidropar şirket yapısı

Hidropar’ın şirket yapısı, halka arz ile birlikte değişmiş olacak. Şirketin yaklaşık %50’si halka açılmış olurken bu tutarında farklı gruplara dağıtılacağı belirtildi. Halka arzdaki payların %47’i bireysel satıcılara, %3’ü şirket çalışanlarına ve %50’si ise yurtiçi kurumsal yatırımcılarına dağıtılacak belirtildi.


Hidropar halka arz nereden alınır?

Hidropar’ın halka arzında hangi platformun kullanılacağı da birçok kişi tarafından merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. A1Capital’in liderlik edeceği halka arz sürecinin 3 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.  İskonto oranının %20 olduğu Hidropar şirketinde işlem kodu ise #HKTM olarak belirlendi.

Hidropar arz büyüklüğü nedir?

Hidropar şirketinin halka arz olacağı 10-11-12 Ağustos tarihleri içerisinde gerçekleşecek olan arz büyüklüğü de belli oldu. Şirket tarafından KAP’a bildirilen arz büyüklüğünün 132 milyon TL olarak gerçekleşeceği belirtildi.


 
 

Etiketler