Hesabınıza anında 15 bin TL yatırılacak! Başvurular için son gün…

Gelen zamlardan sonra özellikle ekonomik yönden zorlanan vatandaş sayısı giderek artmaktadır. Nakit ihtiyacı olanlara o bankadan müjde verildi!

Hesabınıza anında 15 bin TL yatırılacak! Başvurular için son gün…

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşa o bankadan müjde geldi. Sunulan kampanya kapsamında yeni gelen müşterilere fırsat sunulmaya devam ediliyor. Son zamanlarda özellikle emekli promosyonuyla gündeme gelen bankalar şimdide müşteri potansiyelini artırmak için birbiriyle yarışa girmeye başladılar. Bu yarış içerisinde Akbank tarafından yeni gelen müşterilere müjde verildi.

Yeni Akbanklı olan müşterilere müjde verildi. Akbank mobil üzerinden müşteri olduğunuz zaman %0,99 oranla 15 bin TL kredi verileceğinin müjdesinin verilmesi, müşteri sayısında artış yaşanmasına neden olacak gibi gözüküyor.

Başvurular için son gün 30 Eylül!

Akbank 15 bin TL

Akbank tarafından hazırlanan kampanya kapsamında yeni gelen müşterilere 0,99 faiz oranıyla 15 bin TL kredi verileceği duyuruldu. Akbank mobil uygulamasını indirdikten sonra uygulama da yer alan Akbanklı olmak istiyorum kısmına tıklayarak 30 Eylül 2022 tarihine kadar müşteri olan kişilere sunulan kredi kampanyasının detayları geldi. Sadece yeni müşterilere sunulan bu kredi imkanından daha önce Akbank müşterisi olan kişiler faydalanamayacak.

Akbank mobil üzerinden herkes başvuru yapabilecek. Başvuru yaptıktan sonraki 10 gün içerisinde yine Akbank mobil uygulaması üzerinden %0,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceksiniz. Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra onaylanan tutar hesabınıza otomatik olarak yatırılacaktır. Sunulan kampanya kapsamında onaylanacak minimum kredi tutarı 1000 TL olarak belirlenirken, maksimum kredi tutarı 15.000 TL oldu. Alınacak olan kredi tutarı ne olursa olsun 12 ay vade süresi belirlenmiştir. Kampanyadan sadece yeni müşteriler faydalanacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.