Halka arz çılgınlığı durmak bilmiyor!

Escar Turizm Taşımacılık ve Ticaret A.Ş. halka arz başvurusu yaptı!

Halka arz çılgınlığı durmak bilmiyor!

Uzun dönem araç kiralama hizmetlerinde sürdürülebilir bir hizmet anlayışı ile yola çıkan Escar A.Ş. 2001 yılında kurulmuştur.

Ülkemiz ekonomik tarihinde önemli bir dönüm noktası olarak kabul edilen 2001 ekonomik krizinde kurulan Escar A.Ş., başlangıç yıllarında sadece öz kaynakları ile hareket etmiş, ilerleyen zaman filo hizmetlerinde yerini almıştır. Kuruluş aşamasında “Central” markası ile uzun dönem kurumsal kiralama hizmetlerini yürüten şirket, devam eden süreçte kayıtsız kalamadığı günlük kiralama talepleri doğrultusunda mevcut hizmet standartlarını da koruyarak 2011 yılında “Central” ve“Central Fleet Services” olmak üzere günlük ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerini iki farklı marka altında toplamıştır.

Kurumsal filo kiralama hizmetinin yanı sıra, varmiarttiran.com markası ile Türkiye’de ilk defa online ihale usulü ile araç satışı gerçekleştiren Escar, son olarak 2018 yılında yayın hayatını başlattığı son kullanıcı odaklı yeni markası Otoboom.com ile otomotiv sektöründeki tüm teknolojileri ve trend gelişmeleri yansıttığı yepyeni bir markayı daha bünyesine katmış oldu.

PEKİ HALKA ARZ BAŞVURUSU ONAYLANIRSA NE OLACAK!

11.000.000 lot pay, eşit dağıtm usulüyle yeni ortaklarına dağıtılacak.

HANGİ BANKALARDAN BAŞVURU YAPILACAK

Halka arza info yatırım aracılık edecek ama bütün bankalar ve kurumlardan başvurular alınacak ve dağıtımı gerçekleştirilecektir.


TALEP TOPLAMA SÜRECİ 

Talep toplama 2 gün boyunca devam edecek olup iki günde de 10.30-13.00 saatleri arasında sürecek ve süre bittiğinde yatırımcı sayısı ve talep durumuna göre ilk paydaşlarına dağıtılacaktır.

BORSA İŞLEM KODU

Escar Turizm Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da işlem kodu  ''ESCAR'' olacaktır.

BirBorsa / Cem Arslan 

Etiketler