Haftanın 5 kripto haberi

Coinbase, Bitcoin, Ethereum, Time Magazine ve tüm detaylar!

Haftanın 5 kripto haberi

İşte bu hafta dikkatimizi çeken beş yeni kripto haberleri:

Coinbase'in COIN tokeni halka arz ediyor. (Nasdaq )

2021'in en çok beklenen olaylarından biriydi ve geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşti, Amerikan kripto borsası Coinbase, "COIN" sembolü altında doğrudan halka arz yoluyla Nasdaq'ta halka açıldı. Coinbase, ilk işlem gününü 328 dolardan kapattı. Coinbase'in değeri bu nedenle 85 milyar dolar seviyesinde devam ediyor. Bu halka arz, açık bir şekilde, geleneksel şirketlerin klasmanında oynayan sektörün önde gelen isimlerinden birini gören kriptosfer için çok güçlü bir sembol. Artık kriptolara çok meraklı olan Tesla ve PayPal'dan sonra Coinbase, kriptoların benimsenmesine katkıda bulunuyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı 64.000 doları aştı ve Ethereum (ETH) için tüm zamanların en yüksek seviyesi

Ve Bitcoin için başka bir tarihsel rekor, Ethereum için de aynı şey! Analistlerin lateralizasyon olarak adlandırdığı birkaç haftadan sonra, BTC ve ETH'nin her biri, 14 Nisan'da 63.000 dolar ve 2.400 doların üzerinde yeni bir seviyeye ulaştı. Bir yükseliş hareketinin olası nedenlerini belirlemek imkansız olmasa da her zaman zordur, özellikle de kripto dünyasında olumlu haberler çok fazla olduğu için. Bununla birlikte, Bitcoin ve Ether gibi kriptolar meşru hale geldikçe ve finans sektörünün geleneksel oyuncuları ve özel sektör hazinelerinde kripto kullanmaya başladıkça, zihniyette bir değişime açıkça tanık oluyoruz.

Coinbase çalışanları birkaç bin dolar bonus kazanıyor

Coinbase haberleri ikincisi: Yüzlerce şirket çalışanı, çarşamba günü borsanın doğrudan kote edilmesinden önce birkaç bin dolar değerinde hisse aldı. Toplamda 1.700'den fazla çalışan 100 Coinbase hissesi aldı. ABD kripto borsası sözcüsü, "Şirketin minnettarlığını ifade etmenin bir yolu" dedi. Coinbase'in ilk işlem gününü 328 dolardan kapattığını düşünürsek, 32.800 dolar eşdeğeri alan her çalışan için güzel bir hediye olur. Bu haberlerden sonra Coinbase için çalışmak isteyen insan sayısının bir hayli artacağı bir gerçek .

Time dergisi, Bitcoin'i hazinesine entegre ediyor

Time dergisi, kripto varlık yöneticisi Grayscale ile bir anlaşmaya vardı. The Time, kripto paralar hakkında bir dizi eğitim videosu oluşturacak ve çabalarının karşılığı Bitcoin olarak ödenecek. Ve Tesla gibi Time da BTC'lerini tutmayı planladığını söyledi. Time Magazine'in başkanı Keith Grossman'ın yakında Bitcoin ile ödeme almaya başlayacağı unutulmamalıdır. Ayrıca nihai hedefin kripto ve NFT teklifleri geliştirmek ve bunları yayıncılık ve medya endüstrisi için "anahtar teslimi iş çözümlerine" dönüştürmek olduğunu söyledi. Mart ayının sonunda Time, efsanevi kapaklarının birçoğunu NFT biçiminde sunmuştu.

Bitcoin (BTC) yüdzde 10 düştü ve 10 milyar doları likide etti

Bitcoin haberinin ikincisi ile rekor seviyesine ulaştıktan sonra geriye doğru keskin bir düşüş kazanması ile ilgili. Bitcoin (BTC), Pazar günü 60.000 dolardan 51.000 doların altına birkaç saat içinde yaklaşık yüzde 10 düştü. ABD Hazinesinin yasal işlem yapacağı söylentileri, bu keskin düşüşü kısmen açıklayabilir olarak düşünülüyor.

Etiketler