Haftalık hisse önerileri 12-16 Eylül!

Yatırımcılar tarafından hisse önerileri arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılmaktadır. Özellikle Borsa İstanbul vasıtasıyla yapılacak yatırımlar merak ediliyor.

Haftalık hisse önerileri 12-16 Eylül!

Yatırımcıların bildiği ve sıklıkla tercih ettiği Borsa İstanbul haftalık hisse önerileri nelerdir? Hangi hisse senetlerinde yükseliş bekleniyor? Gibi sorular arama motorları üzerinde sıklıkla araştırılan konuların başında yer aldı. Peki, haftanın yükselişe geçecek hisseleri neler? İşte, 12-16 Eylül Haftalık hisse önerileri…

Son zamanlarda rekordan rekora koşmasıyla gündeme gelen Borsa İstanbul ile ilgili araştırmalar son zamanlarda hız kazandı. Özellikle Türk Lirasının enflasyon karşısında erimesiyle insanlar başka sektörlere adım atmaya başladı. Paralarının değerini korumak isteyen ve mümkünse artırmak isteyen kişiler kendilerine yeni yeni yatırım araçları aramaktadır. Borsa ise bu alanda geniş imkanlar sunmaktadır.

Borsa İstanbul rekor kırıyor!

Borsa İstanbul

BIST 100 endeksi bir süredir yüksek fiyatlarla işlem gördüğünden dolayı yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son bir haftalık endeks raporları incelendiğinde rekordan rekora koşan borsa, özellikle ekonomistlerin kafasını da karıştırdı. Ekonomistler tarafından riskli olarak yorumlansa da Borsa İstanbul’da yükselişler devam ediyor. Tüm zamanların kapanış rekorları son bir haftadır kırılmış ve bu seviyenin de yükselmesi bekleniyor.

Borsa İstanbul Haftalık hisse önerileri

Borsa İstanbul haftalık hisse önerileri yakından takip edilmektedir. Borsaya yatırım yapmak ve yatırımlarıyla kazanmak isteyen kişiler tarafından haftalık hisse önerileri sıklıkla araştırılmaktadır. Her hafta haftalık hisse önerilerini yayınlayan yatırım şirketlerinden olan Ahlatcı Yatırım 12-16 Eylül hisse önerileriyle ilgili bir yazı yayınladı.

Ahlatcı yatırım tarafından yayınlanan hisse senetlerinin geçtiğimiz hafta gösterdiği performansta borsayla ilgilenen kişiler tarafından araştırılmaktadır. Bu kapsamda geçen hafta içinde GOZDE, GARAN, TKBNK, TOASO hisse senedi fiyatları hedeflediği meblağa ulaştı. Hisse senetleri içerisinde öne çıkan YKBNK ise %18,8 oranda yükseliş gösterdi. Böylece en yüksek gelir sağlayan hisse senedi olmayı başardı.

12 Eylül ile 16 Eylül hisse senedi önerileri sunan Ahlatcı Yatırım tarafından sunulan hisse senetleri belli oldu. Geçen hafta önerilen hisse senetlerinin hepsi çıkarılarak yerlerine yenileri eklendi. Haftanın hisse senedi önerileri arasında ASELS, EKGYO, KCHOL, TTKOM ve KOZAL gibi hisse senetleri yer alıyor. Aşağıda sizler için yayınladığımız tabloda belirlenen hisse senetlerinin hedef fiyatı, piyasa değeri tahminlerini de yayınladık.

Haftalık hisse önerileri 12-16 Eylül! - Resim : 2

Yer alan değerlendirmeler sadece bilgilendirme amaçlı verilmiş olup, yatırım tavsiyesi değildir.

Etiketler