Gümüş Yorum | Gümüş Fiyatları Ne Kadar?

Gümüş gram fiyatları giderek artış gösteriyor. Bu artışla birlikte giderek daha yaygın bir yatırım aracı olarak kullanılmaya başlayan gümüş için en çok sorulan sorulardan birisi de gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş Yorum | Gümüş Fiyatları Ne Kadar?

Gümüş Yorum

Gümüş yorumu yapan analistlerin sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Bunun sebebi 2020 ve 2021 yıllarında gümüş fiyatlarının piyasa üzerinde getiri sağlaması sonucunda artan gümüş yatırımcı sayısı.  Canlı gümüş gram fiyatı şu an 9.53 TL fiyatından işlem görmeye devam ediyor. Tarihi zirvesini Aralık 2021 sonunda yaşayan gümüşte geçtiğimiz hafta yaşanan sert düşüş sonrasında 7.50 altına inen fiyatlar doların tekrar yukarı yönlü hareketi ile birlikte TL bazlı değer kazanmaya devam ediyor. 

Global arenada gümüş / ONS fiyatlarında çok bir değişiklik görülmezken döviz kurunda yaşanan gelişmeler gümüşün fiyatını yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor.

Gümüş gram yorumlar incelendiği takdirde görülen en büyük gelişme gümüşün tıpkı altın ya da diğer değerli madenler sınıfındaki emtialar gibi değer görmeye başlaması ve yatırımcı sayısındaki ciddi artış. Canlı gümüş takibi yapan kişi sayısı 2021 yılında yüzde 46 daha fazla olduğu söylentiler arasında yer alıyor. 

Gümüş Gram Fiyatları

Gram gümüş fiyatları son 4 günde toplamda yüzde 8 üzerinde bir getiri sağlamasıyla tekrardan ateşinin harlandığını gören yatırımcıları etrafında toplamaya devam ediyor demek şimdilik yanlış olmaz. Çünkü 13.50 bölgesinden sert bir düşüşle 7.50 TL seviyesine kadar geri çekilmişti.

Canlı gümüş fiyatı 22.68 Dolar. (ONS cinsinden hesaplanmıştır) 

Gümüş'ün Fiyatı ve Satış Fiyatları Grafiği

gümüş yorum- canlı gümüş fiyat

Dolar bazlı (ONS) incelendiği taktirde son 3 gündür düşüş yaşadığını gözlemlenebilen Gümüş fiyatı bulut içerisine girmekte çok zorlanıyor. Yükselişin tekrar başlamağı senaryoda ichimoku bulutu üzerinde fiyat bulması gerekiyor.  

Gümüs / TL Yorum 

Canlı gümüş fiyatları yükselişini devam ettirdiği bu günde Gümüşün kaç tl olduğunu ve gümüş TL'de hedefin ne olduğunu inceliyoruz.

GÜMÜS YORUM

Gümüş fiyatlarında geçtiğimiz hafta yaşanan sert düşüşle birlikte yükselen regresyon kanalının biraz altından aldığı desteği fiyatlarına pozitif yansıyan gümüş fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? Merak ediliyor. Yükselen kanalın ara direncini geçemeyen gümüş / TL grafiklerinde destek ve direnç seviyeleri şöyle sıralanıyor, 

Destekler: 8,82 - 7,62 - 8,08 
Dirençler: 9,68 - 10,51 - 11,54 - 13,25