GÜLŞEN SON DAKİKA: 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası

Verdiği konserde imam hatiplilere yönelik söylediği sözlerden dolayı halkı kim ve düşmanlığa alalen tahrik ve aşağılama suçundan yargılanan Gülşen ile ilgili karar alındı.

GÜLŞEN SON DAKİKA: 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası

Şarkıcı Gülşen ile ilgili karar alındı. Halkı kin ve düşmanlığa alelen tahrik ve aşağılama suçundan dolayı önce göz altına alınan daha sonra ev hapsine mahkum edilen Gülşen ile ilgili 702 kişinin de içinde bulunduğu iddianame hazırlandı. Hazırlanan iddianamede 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

30 Nisan 2022 tarihinde İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözlerden dolayı geçen hafta tutuklanan daha sonra da itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliye edine Gülşen’in avukatları ev hapsinin kaldırılmasını istemişti. Gülşen’in avukatı ne kadar itiraz etse de konutu terk etmemek şeklindeki adli kontrolünün de devam etmesine karar verildi.

3 yıl hapsi isteniyor!

Gülşen

Gülşen ile ilgili soruşturma sona erdi. Savcılık tarafından alınan karara göre Gülşen hakkında 3 yıla kadar hapis istemi için 48 sayfalık iddianame düzenlendi. İddianame içerisinde 702 kişi ve kurum da yer aldı.