Güle güle Binance: Bir sonraki ödeme sağlayıcısı geri dönüyor

Clear Junction ile bir başka önemli ortak şimdi Binance kripto borsasına sırtını dönüyor. Bu arada rekabet, bir reklam aracı olarak mevzuata uygunluğu keşfediyor.

Güle güle Binance: Bir sonraki ödeme sağlayıcısı geri dönüyor

Şu anda kripto borsası Binance için işler gerçekten yolunda gidiyor . Sadece düzenleme sorunları dünyanın çeşitli iş burdening. Giderek daha fazla ödeme hizmeti sağlayıcısı da onlarla çalışmayı reddediyor. En son örnek Clear Junction'dır.Daha önce Barclays ve Santander benzer adımlar atmıştı.

 Clear Junction şöyle söylüyor, Binance ile ilgili ödemelerin artık yapılmayacağını onaylar. Karar, Binance'in Birleşik Krallık'ta herhangi bir düzenleyici faaliyette bulunmasını en son yasaklamanızdan sonra geldi.

 Financial Times çalışanı Adam Samson'ın Pazartesi günü tweetlediği bir açıklamaya göre. Bu şüphesiz kripto borsası için ciddi bir darbe. Neticede Clear Junction, Binance'in Avrupa'daki en önemli ödeme ortaklarından biriydi. Yeni düzenleme, hem sterlin hem de euro ödemelerinin askıya alınacağı anlamına geliyor. Bu nedenle Binance'de ne para yatırma ne de para çekme işlemi Clear Junction aracılığıyla mümkün olmayacak gibi duruyor.

Rekabet şu anda Binance'den ne ölçüde faydalanıyor?

Binance'in altında kaldığı bu sürekli ateş, rakip Gemini'nin değirmenlerine su dökmeye devam ediyor. Bir Bloomberg raporunda belirtildiği gibi, Gemini'nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, düzenleyicilerden gelen taleplere uymanın önemini açıkladı.  

Özellikle ABD'de son yıllarda yetkililerden gelen uyarılar, birçok platform operatörünün bu gerçekten önemli pazara sırt çevirmesini sağladı. Coinbase, Kraken veya Gemini gibi önemli borsalar ona sadık kaldı. Binance.US da orada temsil ediliyor, ancak kendi ifadesine göre küresel Binance platformuyla çok az veya hiç ilgisi olmaması gerekiyor. Ticaret platformundan yalnızca teknolojinin adı ve parçaları lisanslanır.

Etiketler