Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu!

Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu. Abromovich Chelsea'nın satış konusundan sonra yeni takım arayışına geçti. İşte detaylar...

Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu!

Göztepe ile anılan Abramovich sağ gösterip sol vurdu!

Adı sık sık Göztepe spor ile anılan Roman Abramovich’in tercihi şaşırtarak resmen şok etkisi yarattı. Rus milyarder Türkiye yerine İspanya’yı tercih ederek imzalarını attı. Yaptırımlar sebebi ile Chelsea’yi satılığa çıkaran Roman Abramovich, gözünü İspanya’ya dikerek burada yeni projelere imza atacak gibi duruyor. Chelsea’nin satışı için henüz anlaşmaya varılamadı, ancak oldukça iyi bir satış planı hazırlandı. Premier Lig ekibine ağır yaptırımlar geldi.

 Ancak bu satış artık kaçınılmaz bir hal alarak mutlaka satış için bazı asımların atılması gerekiyor. Abramovich’in Göztepe’yi satın alacağı iddiaları İngiliz ve Türk medyasında uzun süre gündemde yerini korudu. Göztepe kulübü iddiaları yalanlayınca İngiliz medyası rotasını değiştirerek yeni bir iddia piyasaya attı. Abramovich’in İspanya’dan bir takım alacağı atılan iddialar arasında yerini aldı.

Hedefi Valencia

Roman Abramovich’in hedefindeki takımın Valencia olduğu ortaya atılan bir diğer iddia olsa bile gündemi oldukça salladı. Valencia’da Singapurlu iş adamı Peter Lim’in, kulübü Abramovich’e satmaya hazır olduğu iddialar arasında dönüp duruyor. Abramovich’le birlikte kulübe bir teklifin daha geldiği aktarılan bilgiler arasında bulunuyor. Chelsea’nin yeni sahibi de yüksek ihtimalle Ricketts ailesi olacağı düşünülüyor.