Gizemli analist 3 coinde yükseliş bekliyor

Bitcoin’de yaşanan yükselişlerin ardından 3 Coin’de ciddi yükselişler bekleniyor. Piyasalarda iyileşmelerin yaşandığı bu dönemde Analist Pentoshi, 3 Coin’de ciddi yükselişler yaşanmasını bekliyor.

Gizemli analist 3 coinde yükseliş bekliyor

ETH, MATIC, ve SOL' da ciddi yükselişler bekleyen analist, bu Coinler'in fiyatlarında artış yaşanmasına büyük bir olasılık gözüyle bakıyor. Büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan analist, listesinde paylaştığı Coinler’de belirli oranlarda fiyat artışları beklediğini ifade etti. Analist Pentoshi’nin  listesinde yer alan bu Coinler ile ilgili bilgileri bu yazımızda detaylı bir şekilde sizlere aktaracağız.

1.   Solona’da yüzde 40’lık artış bekleniyor

Twitter’da paylaşım yapan Analist Pentoshi, Solona’da yüzde 40 değerin de bir artış yasanmasini bekledigini ifade etti. Solona’nın 45 doların üzerinde değerler almasını “Turbo pump” etkisinin yaşanacağını ifade etti. Bu ifadeleri Twitter’da paylaşan Analist Pentoshi, Solona’da su anlık “temiz hava” yaşandığını belirtti. Bu paylaşımlarının ardında bazı kullanıcılara dikkatlerini Solona’ya vermeye başladı.

2.   ADA’ya dikkat

Analistin listesinde yer alan bir başka Coin’de ADA oldu. Analistin listesinde yer alan bu Coin, 0.5 Dolar üzerinde ralli yaşama olasılığını yükseldiği ifade edildi. Piyasa değeri 17 milyar olan Cardano, kripto listelerinde sekizinci sırada yer almaktadır. Yatırımcıların iyi birer yatırım aracı olarak gördüğü ADA, Analist Pentoshi’nin listesinde de yer almayı başardı.

Gizemli analist 3 coinde yükseliş bekliyor

3.   MATIC’de dirence dikkat

Analistin listen de yer alan bir diğer Coin, MATIC oldu. Blockchain ölçekleme sisteminde sahip olan MATIC, değer kazanması bekleniyor. Analist Pentoshi, 0.98 Dolarda olan direncin kırılmasının ardından, 1.30 Dolarlarda ralli yaşanabileceğini ifade etti. MATIC’de değer değişimlerinin yaşanmasını bekleyen Analist Pentoshi, belirli bir değerden sonra ralli yaşanabileceğini söyledi.

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Yapılacak yatırımların kişilerin kendi kararları sonrasında yapılması gerekmektedir. Bu yüzden yapılan yatırımlar sonrasında site ve yazarlara, herhangi bir sorumluluk yüklenemez.

SOLUSDT:BNN Solana TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 21.21
En yüksek 21.96
En düşük 20.96
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler