Gitcoin (GTC) nedir?

Kripto para borsasına neredeyse her gün yeni bir coin ekleniyor. Son dönemlerin sıklıkla araştırılan coinlerden birisi de; Gitcoin. Peki Gitcoin alınır mı? Gitcoin almak güvenli midir? İşte sorularınıza cevap niteliğinde bir haber...

Gitcoin (GTC) nedir?

Kripto borsalarında en büyük hacimli platformlarından bir tanesi olan Binance, GTC’nin alim satımını artık Binance üzerinden gerçekleştirebileceğini, Gitcoin’nin de kendi platformlarında listelendiğini duyurduktan sonra piyasalarda hareketlenmeler meydana geldi. Binance üzerinde yer bulan GTC, kripto paralar ile ilgilen çoğu kişiyi ilgisini çekmeyi başardı. Binance piyasasına giren GTC, alıcıların ilgi odağı oldu.


En büyük kripto borsalarından birisi olan Binance, çoğu kişinin kripto para alım satımıişlemlerini gerçekleştirdiği oldukça güvenilir bir platform. Yüksek hacimli olması sebebiyle daha çok alım satım yapılması ve bunun yanında güvenilir olması sebebiyle kripto paralar ile ilgilen kişilerin faaliyet gösterdiği bir uygulama. GTC’nin de Binance gibi güvenilir bir platformda yer bulması, kullanıcıların yatırımları arasına girmesini sağladı. Son zamanlarda yeni Coinler sergileyen Binance, Gitcoin’i listeleyince kullanıcılar tarafından büyük bir taleple karşılandı. Binance sayesinde güven kazanan GTC, alım satım işlemlerini büyük bir oranda hızlandırdı. Binance borsasına giren Gitcoin, kullanıcıların aklında “Gitcoin, Gitcoin Nedir?, Gitcoin Nasıl Alınır?” gibi bir takım sorular ile baş başa bıraktı. Sizler için bu yazımızda Gitcoin ile ilgili aklınızda bulunan bazı sorulara açıklayıcı cevaplar vereceğiz. Yazımızın devamını okuyarak Gitcoin ile ilgili aklınızda bulunan soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Gitcoin (GTC) güvenilir mi?

Pek çok altcoin gibi Etheryum tabanlı olarak çıkan Gitcoin, piyasadaki arzı su anda 100 milyon civarındadır.

Gitcoin sağladığı avantajlardan biri: açık kaynaklı projeleri destekleyebildikleri bir platform. Bu platformda merkeziyetiz bir şekilde toplanan fonları yönetebilmek adına Gitcoin, DAO’ yu kurdu. Böylelikle toplanan fonları daha etkili bir şekilde yöneterek, daha profesyonel bir altcoin olma yolunda ilerliyor.

Gitcoin nedir?

Gitcoin Nasıl Alınır?

Yatırımcıların ilgi odağı olan Gitcoin, en büyük işlem hacmi olan, çoğu kullanıcı tarafından aktif bir şekilde kullanılan borsalarda da işlem görmektedir. Binance, Coinbase, KuCoin gibi büyük alım satım işlemlerine  sahip olan, kullanıcıların büyük bir bölümünün işlemlerini gerçekleştirdiği bu borsalarda Gitcoin’in listelenmesi, kullanıcıların Gitcoin’e olan güveninin artmasına neden oldu. Bu borsalar içerisinde üyeliğini oluşturan bireyler, kimlik doğrulama , e-posta doğrama, telefon doğrulama gibi işlemleri geçtikten sonra cüzdanlarına para aktararak Gitcoin alımı ve daha sonrasında isteyen kişiler Gitcoin satışını yapabiliyorlar.

Etiketler