Genç kızın ölümüyle ilgili şok gelişme: Nitelikli cinsel saldırıdan mı öldü?

Bir süredir yaşanan kadın cinayetleriyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümü gerçekleşen Aslıhan Sinem Çiçek ile ilgili bir gelişme daha yaşandı.

Genç kızın ölümüyle ilgili şok gelişme: Nitelikli cinsel saldırıdan mı öldü?

18 yaşında olan Aslıhan Sinem Çiçek 1.5 ay önce öldü. Ölümünün üzerinden bir kişi tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Aslıhan Sinem Çiçek’in avukatından bir talep geldi. Sinem’in son bindiği beyaz aracın sürücüsü nitelikli cinsel saldırı suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla gönderildi. Aslıhan Sinem Çelik’in avukatı ise bu karara isyan etti.

26 Temmuz günü iş görüşmesine gittikten sonra evine bir daha dönmeyen genç kız için babası Serdar Çiçek polise gitti. Ekipler, Çiçek’in Ege Üniversitesi Hastanesinde olduğunu tespit etti. Böbrekleri iflas eden Çiçek, ertesi gün hayatını kaybetti. Aslıhan Sinem Çiçek’in şaibeli ölümüyle ilgili 27 yaşındaki arkadaşı Burak Kaya gözaltına alındı. Kaya, cinayet işlemediğini söylese de çıkarıldığı mahkeme ile gasp suçundan tutuklandı.

Bir kişi daha gözaltına alındı!

Genç kızın ölümüyle ilgili şok gelişme: Nitelikli cinsel saldırıdan mı öldü? - Resim : 1

Aslıhan Sinem Çiçek’in son olarak bindiği beyaz ticari araç görüntülerinden fırında çalışma gösteren Cem A.’ya ulaşıldı. Belirlenen adrese ekipler tarafından bir operasyon düzenlenip Cem A. Nitelikli cinsel saldırıdan göz altına alınarak mahkemeye sevk edildi. Fakat mahkeme tarafından Cem A. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayağına elektronik kelepçe takılan Cem A. Konutunu terk etmesine yasak konuldu. Cem A. Tarafından verilen ifadede:

"Sinem'le 2 senedir tanışıyoruz. Instagram'dan 2 hafta önce istek gönderdim. Konuşmaya başladık. Bana konum attı. Saat 16.00 gibi aldım. Önce benim iş yerime uğradık. Şarj aleti aldık. Biraz da vakit geçirdik. Sonra eve gittik. 1,5 saat bizde kaldı. Sonrasında gitmek istedi. Birkaç gün sonra haber vereceğini söyleyip, evden çıktı.

Ben de akşam kuzenlerimle buluştuktan sonra eve geldim. En son Sinem'le saat 19.00'da beraberdim. Uyuşturucu kullanmadık. Evden ayrıldığı zaman işi olduğunu söylemişti. Evi de zaten yakındı. Evde bulunduğu sırada kendisiyle kavga falan da etmedik" dediği öğrenildi.