Galatasaray’dan Türkiye’de bir ilk: NFT koleksiyonu halka arzı geliyor

Galatasaray NFT koleksiyonunu halka arz ediyor. İlk arz Ali Semiyen NFT koleksyionu ile başlayacağı duyuruldu.

Galatasaray’dan Türkiye’de bir ilk: NFT koleksiyonu halka arzı geliyor

Galatasaray, kurucusu ve ilk resmi üyesi Ali Sami Yen NFT koleksiyonu ile başlamak kaydı ile, sezon boyunca kulüp tarihinin önemli olaylarını ve anlarını tekrar hatırlatmak ve NFT sektörüne giriş yapmak için bir koleksiyonu piyasaya sürüyor. 1 Ekim tarihinde arz edilecek ilk NFT koleksiyonunu müteakip, sezon boyunca kulübe bağlı önemli tarihlerde altı koleksiyon daha arz edilecek.

Öte yandan Galatasaray Futbol Kulübü’nün önemli anlarla dolu tarihini vurgulayacak NFT koleksiyonları, kulüp tarihindeki dönüm noktalarını ve kupalarını konu alacak bu koleksiyonlar ile Galatasaray kulübünün mirasına ortak olunarak kulübe katkıda bulunulabilecek.
Galatasaray Spor Kulübü, sosyal ağ hesaplarından kısa bir film ile ön duyurusunu  gerçekleştirdiği, Türkiye’nin ilk NFT Koleksiyonu projesini gerçekleştirmek adına küresel  markalarla iş birliğine gitti. Tüm dünyada kulüplerin ve futbol efsanelerinin hikayelerini görsel ve özel video içeriklerle hayranlarıyla paylaştığı ve onları tarihlerinin en kıymetli anlarını dijital ortamda toplamaya davet ettiği yeni bir NFT konsepti yaratan Shirtum ve blockchain  teknolojisiyle sporu bir araya getiren Capital Block iş birliği ile piyasaya arz edilecek Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, Türkiye’de piyasaya sürülen ilk spor kulübü tarihi NFT koleksiyonu olma özelliğinin beraberinde, dünyada da ilklerden biri.

Etiketler
NFT