Galatasaray'dan bir transfer hamlesi daha geliyor

Orta sahadaki defansif gücü artırmak için pek çok isimle görüşmelere başlayan Galatasaray'da gündeme gelen son isim Okay Yokuşlu oldu. Sarı-Kırmızılılar, deneyimli futbolcuyu kiralamaya çalışıyor.

Galatasaray'dan bir transfer hamlesi daha geliyor

Sarı-Kırmızılı kulüpte, 6 numara transferinde yeni bir isim daha ortaya atıldı. Teknik patron Fatih Terim'in belirlemiş olduğu liste üzerinden çalışmaları sürdüren Galatasaray Yönetimi, bu kez gözüne Okay Yokuşlu'yu kıskaca aldı.

Fanatik'in kaynak olarak alındığı habere göre; kulübün yetkilendirdiği temsilcilerin, Celta Vigo ile masaya oturduğu ve kiralama teklifini ilettiği de gelen haberler arasında. Galatasaray Yönetimi ayrıca mutabakat sağlanırsa, kiralama kontratına satın alma maddesi de ekletmeye hazırlanıyor. Geçen sezonu İngiltere'de kiralık olarak geçiren Okay ise artık düzenli olarak bir takımın formasını giymek istediği için, transfere sıcak, ama kiralanma fikrine soğuk bakıyor.

Aynı anda görüşüyorlar

Galatasaraylı yetkililer, mecburi satın alma maddesi ile bu işin çözülebileceğini düşünüyor. İki kulüp arasında görüşmeler devam edecek. Eğer Okay konusunda İspanyol kulübü ile ortak yol bulunamazsa, vakit kaybetmeden orta sahadaki alternatif isimlere ağırlık verilecek. Galatasaray Yönetimi'nin, menacerler vasıtası ile bu görüşmeleri de eş zamanlı gerçekleştirdiği ve gündemdeki isimlerden birine muhakkak Sarı-Kırmızılı formanın giydirileceği belirtiliyor.

Bu kez farklı konuştu

Okay'ın gündemdeki diğer oyunculara göre en büyük farkı ise değişen yabancı kuralıyla beraber, yerli isimlerin bir kez daha önem kazanması oldu. Tecrübeli futbolcunun ilk 11'e dahil edilmesi durumunda 1 yerlinin yeri garanti olacak. Diğer taraftan, daha önceki açıklamalarında şimdilik Türkiye'ye dönmeye hazır olmadığını belirten Okay'ın, bu kez koşulların oluşması ve kulüplerin anlaşması durumunda kontratı kabul edebileceği yönünde bir mesaj yolladığı öğrenildi.

Etiketler