Galatasaray'dan ayrılan Falcao’nun yeni takımı belli oldu

Galatasaray ile sözleşmesi feshedilen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun yeni takımı resmen belli oldu. Tecrübeli forvet yeni sezonda La Liga'da mücadele edecek.

Galatasaray'dan ayrılan Falcao’nun yeni takımı belli oldu

2019 yılında Monaco'dan Galatasaray'a transfer olan fakat sakatlıklar sebebiyle bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun yeni takımı resmen açıklandı. 35 yaşındaki Falcao, La Liga takımlarından Rayo Vallecano ile resmi sözleşme imzaladı.

Kariyerinde River Plate, Porto, Atletico Madrid, Monaco, Manchester United ve Chelsea gibi takımlarda forma giyen Falcao, 2019 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray'da 2 yılda yalnzıca 43 maça çıkan ve 20 gol - 3 asistlik performans sergileyen Falcao, yıllık 9 milyon euro maliyeti sebebiyle kulüp yönetimi tarafından gözden çıkarılmıştı.

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle 53 maç kaçıran Falcao, ayrılık anlaşması gereğince sarı kırmızılı ekipten 3 milyon euro aldı.

Uzun süren görüşmeler sonrasında geçtiğimiz günlerde Falcao'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi feshedildi. La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano, bugün yaptığı resmi duyuru ile Falcao ile anlaştıklarını söyledi fakat anlaşmaya ilişkin ayrıntı vermedi.

Galatasaray'dan ayrılan Falcao’nun yeni takımı belli oldu - Resim : 1