Galatasaray'da 8 oyuncu ile yollar ayrılıyor!

Galatasaray, yaptığı 8 transferden sonra sıra gönderilecek futbolcularda.

Galatasaray'da 8 oyuncu ile yollar ayrılıyor!

Sarı-kırmızılılarda 590 milyon TL olan takım bütçesi 480 milyon TL'ye inmek mecburiyetinde. 16'ya çıkan yabancı sayısı ise mutlaka düşürülmesi gerek. Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Cicaldau, Sacha Boey, Van Aanholt ve Berkan Kutlu'yu kadrosuna katan Galatasaray'ın 8. Transferi Victor Nelsson oldu. Danimarkalı stoperin gelişiyle sarı-kırmızılı takımdaki yabancı sayısı 16'ya çıktı.

Sarı kırmızılı ekip, lig başlamadan kontenjanını boşaltmak mecburiyetinde. En büyük sıkıntı ise 590 milyon TL olan takım bütçesinin Bankalar Birliği ile mutabık kalınan anlaşma gereği 480 milyon TL'ye düşmesi gerek. 

8 Oyuncuya Kapı Gösterilecek!

Gözünden operasyon geçirecek Omar Elabdellaoui sezonun ilk yarısını tamamen kaçıracak ve Norveçli sağ beke lisans çıkarılmayacağı bildirildi. Norveçli sağ bek takımla birlikte idmanlara başlamıştı.

A Takım düzeyinde olduğu düşünülmeyen Ozornwafor ile yollar ayrılacak.

Konyaspor'a dönmeye sıcak bakmayan Jesse Sekidika Spor Toto Süper Lig'de yer alan bir takıma kiraya verilmesi planlanıyor. Yıllık 5 milyon Euro masrafı olması nedeniyle kadroda düşünülmeyen Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli kulüp bulamazlarsa 1 yıl kalan sözleşmeleri en az zararla feshedilecek.  Mbaye Diagne, İtalya veya İngiltere'den bir teklif gelmesi halinde satılacak. Yüksek maliyetli bir başka oyuncu Ryan Babel de sarı kırmızılı ekiple vedalaşma sürecine girdi. Yönetim göndermek istiyor, Hollandalı oyuncu kulüp aramaya başladı. Luyindama için Antwerp'ten gelen 2 000 000 Euro'luk teklif reddedildi. Kongolu stoperin durumu belirsizliğini koruyor.

GSRAY GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 8.6
Satış 8.61
Değişim 0.49%
Son Değer 8.61
En yüksek 8.73
En düşük 8.03
Haftalık Değişim 24.9637%
Aylık Değişim 27.9346%
Yıllık Değişim 36.6666%
Etiketler