Galatasaray iki önemli transferi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Rennes forması giyen sağ bek Sacha Boey ve sol bek Patrick Van Aanholt'u KAP'a bildirdi.

Galatasaray iki önemli transferi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye 5-1 yenildiği maç sonrasında transfer çalışmalarını hızlandırdı. Orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna alan sarı kırmızılı takım, sağ bek Sacha Boey ve sol bek Patrick Van Aaanholt transferlerini de KAP'a bildirdi.

KAP'a iki transfer bildirildi

Sacha Boey için KAP'a Galatasaray tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey'in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Patrick Van Aanholt'un bildirilmesinde ise, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Boey hafta sonu Türkiye'ye gelecek

Galatasaray geçen sezonu Dijon'da kiralık olarak geçiren Rennes'in sağ beki Sacha Boey, bu hafta sonunda Türkiye'ye geliyor. Boey ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

Piyasa değeri 2,5 milyon euro

20 yaşındaki Kamerunlu Sacha Boey, önceki sezon Dijon'da 26 lig maçına çıkarken 1 asist yapmıştı. piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Boey, Rennes'te ise toplam 12 maçta yer alırken 2 asist başarısına imza atmıştı.

Aanholt ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu ve görüşmelere devam ettiği Hollandalı oyuncu Patrick van Aanholt ile prensipte anlaşmaya vardı. Oyuncu ile 3 yıllık sözleşme için anlaşmaya varan sarı kırmızılı kulüp, bu transferi en kısa sürede resmiyete kavuşturacağını açıkladı.

GSRAY GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 9.6
Satış 9.61
Değişim -0.52%
Son Değer 9.61
En yüksek 10.88
En düşük 9.12
Haftalık Değişim 1.8008%
Aylık Değişim 42.7934%
Yıllık Değişim 52.5396%
Etiketler