FTT teknik görünüm ve formasyon analizi

FTT coin teknik görünüm...

FTT teknik görünüm ve formasyon analizi

FTX Token (FTT) Nedir?

FTX Token, kripto kullanıcıları ve yatırımcılar arasında giderek daha popüler hale geliyor. Yılın başında tokenin fiyatı kademeli olarak yükselmeye başladı. FTT coin pozitif fiyat değişikliklerinin sebebi nedir? FTT kripto parasının beklentileri nelerdir?

FTX, tezgah üstü (OTC) ticarette uzmanlaşmış ve vadeli işlemler ve kaldıraçlı tokenler sağlayan bir kripto para birimi türev borsasıdır.

Nisan 2019'da piyasaya sürülen FTX, Antigua ve Barbuda'da bulunan FTX Trading LTD'ye aittir. Yaklaşık 100 milyon dolarlık varlığa ve günde 1 milyar dolara kadar alım satım yapan bir ticaret şirket ve kripto para likidite sağlayıcısı Alameda Research tarafından destekleniyor.

FTT Ekibi, Jane Street, Optiver, Facebook, Google gibi önde gelen Wall Street şirketlerinden gelmektedir. Hedefleri, bir yıl içinde dev Bitmex ve OKEx kadar karlı hale gelmek.

Kripto para birimi türev borsası FTX için 2019 yılında piyasaya sürülen FTX (FTT) Token, FTX Trading tarafından yönetilen bir ERC-20 tokenıdır.

FTT, 1 Ağustos 2019'da borsalarda işlem görmeye başladı ve 6 Ağustos 2019'a kadar 8 milyon dolarlık tohum girişim sermayesi topladı.

FTX token sahipleri, daha düşük ticaret ücretleri, OTC alım satım iadeleri ve vadeli işlemlerde teminat için FTT kullanımı dahil olmak üzere borsayla ilgili avantajlar elde etmeyi bekleyebilirler.

FTX'de Teknik Görünüm Nasıl?

Teknik açıdan yakın poz incelemesi yapıldığında 19 Nisan sabah 05.30 sularında düşeni kıran FTT düşen kırılım onayını da aldıktan sonra yoluna devam ediyor. 

FTT düşeni kırdıktan sonra destek ve dirençleri ise şöyle:
Destekler 51,60 - 51,30 - 51,15
Dirençler 52 - 52,40 - 52,80

FTT teknik görünüm ve formasyon analizi - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan 

Yasal Uyarı


Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler