Floki Inu, Fenerbahçe'nin yeni sponsoru oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü, Floki Inu (FLOKI) ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Floki Inu, Fenerbahçe'nin yeni sponsoru oldu
Floki Inu'nun futbol kulüpleriyle ortaklıkları hız kesmeden devam ediyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, küresel iş birliklerini sürdürdüklerini belirterek, Fenerbahçe Futbol A Takımı ve Floki birlikteliğini duyurdu.

Floki coin

Fenerbahçe ve kripto para piyasasında dünyanın en büyük kriptolarından biri olmayı amaçlayan ve bu yolda ilerleme kaydeden Floki arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Fenerbahce

Floki söz konusu anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe erkek futbol takımının 2021/2022 sezonu süresince konç sponsoru oldu. Futbol A Takımı bu anlaşmaya göre 2021-2022 sezonu boyunca Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı karşılaşmalarda 'Floki' logolu çoraplar ile sahaya çıkacak. Fenerbahçe'nin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Hızla büyüyen 350.000’den fazla kullanıcı tabanıyla dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki’ ye ailemize hoş geldin diyor; anlaşmanın her iki taraf için de başarılı bir iş birliği olmasını diliyoruz.”

Floki Fenerbahçe

Floki Coin nedir?

Floki, Shiba Inu topluluğu tarafından oluşturmuş bir kripto para birimidir. Floki Inu'nun adı Elon Musk'ın Shiba Inu'sundan geliyor.

Yatırımcıları ödüllendirme temeline dayanan Floki Inu, her işlemde kullanıcıların cüzdanına daha fazla Floki Inu parası eklemektedir. Yani ne kadar çok Floki işlemi yapılırsa kullanıcı o kadar çok Floki ödülü kazanır.

FENER FENERBAHCE FUTBOL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 96.9
Satış 97
Değişim 1.8%
Son Değer 96.9
En yüksek 98.25
En düşük 94.85
Haftalık Değişim 5.326%
Aylık Değişim 13.0029%
Yıllık Değişim 5.9595%
Etiketler