Flaş! 15 bin TL ödeme pazartesi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ' ın açıklaması ile birlikte 15 bin TL nakit ödemeleri pazartesi günü başlıyor.

Flaş! 15 bin TL ödeme pazartesi başlıyor

Bankalar aracılığıyla nakit kullanmak isteyen vatandaşlar, devlet garantili ihtiyaç kredisi almak isterlerse 15 bin TL'ye kadar hızlı bir şekilde onay alabiliyor. Acil ihtiyaç halinde kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız 36 ay vadeli 15.000 TL kredi kampanyasına katılmak için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da daha önceki açıklamalarında, kredi almak isteyen vatandaşların kamu bankalarından kredi başvurusunda bulunabileceğini ve devlet garantili kredi kullanacağını açıklamıştı. Pazartesi günü başlayacak olan bu kampanya ile beraber vatandaşlar, 15 bin lira kredi kullanabilecek. 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, kendi kampanyalarının yanı sıra devlet destekli ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor. 36 ay vade ile 3 ay ertelemeli 15.000 TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, bu bankadan maaş almaları halinde düşük faiz oranları ile işlem yapabilirler. Banka ile ilişkisi olmayan ve maaş almayan vatandaşlar ise Ziraat Bankası resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurusunda bulunabilir. 

15.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler, banka şubelerinden kredi işlemlerini 5 dakika içerisinde tamamlayabilmektedir. Kimlik ve gelir belgeniz ile size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek 15.000 TL kredi kullanabilirsiniz.

Halkbank

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, Halkbank şubeleri aracılığıyla 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilir. Eğer bu bankadan maaş alıyorsanız bankanın internet bankacılığı üzerinden istediğiniz zaman devlet destekli ve düşük faiz oranlı krediye başvurabilirsiniz. Ama banka müşterisi değilseniz kredi kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesine girebilir, başvuru yapabilirsiniz. 36 ay vade ile 15.000 TL ihtiyaç kredisine başvurmak isterseniz 5 dakika içerisinde kredi sonucunuz size ulaşacak ve onaylanan tutar anında hesabınıza geçecektir. Halkbank ayrıca banka müşterisi olan kişilere 15.000 TL haricinde kredi kartı hizmeti ve kredili mevduat hesabı hizmeti de vermektedir.

Vakıfbank

Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvurmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile başvurabilir veya bankanın internet sitesini ziyaret ederek devlet destekli kredi başvuru formunu doldurabilirsiniz.