FIO Protocol (FIO) formasyon analizi!

FİO'da hedeflerine ulaşabilecek mi? Teknik analiz ne diyor?

FIO Protocol (FIO)  formasyon analizi!

FİO NEDİR?

FIO Protocol (FIO), kripto para ve token gönderip almanın daha iyi bir yolunu sağlamayı amaçlayan merkezi olmayan bir blok zinciri protokolüdür.

FIO tokenı, projenin blockchain altyapısı FIO Chain'in yerel fayda tokenı olup işlem gazı ücretleri ve zincir içi yönetişim için kullanılır.

FIO Chain, FIO Protokolünün yüksek veri yazma ihtiyaçlarını yönetmek için tasarlanmış bir Temsilci Teminat Kanıtı (DPoS) blok zinciridir. Blok Üreticileri (BP), blok ödülleri toplamaz veya herhangi bir token arz enflasyonuna neden olmaz. Bunun yerine, BP'ler yalnızca işlem ücretlerinden ödül alır.

FIO Protocol, kripto cüzdanlarını, borsaları, ödeme işlemcilerini ve kripto varlıklarının tutulduğu veya aktarıldığı diğer uygulamaları birbirine bağlayan merkezi olmayan bir kullanılabilirlik katmanıdır. Proje, kullanıcının tüm blok zincirleriyle etkileşime girme deneyimini daha kolay, daha az karmaşık ve riskli hale getirmeyi amaçlamaktadır.

PEKİ FİO TEKNİK GÖRÜNÜM NASIL?

Bugün yakın çekim inceleyeceğimiz Fio coin'de kısa vade desteğinden tepki alıp yukarı yönlü hareketinin ilk başlangıcını yapmış olabilir.

1 saatlik grafikte geniş kanal bandı içinde sert hareketlerini sık sık yaparak kısa vade al sat yapan tradeler için bulunmaz nimet demek yanlış olmaz...
6 Nisan 2021 tarihinde tüm zamanların en yüksek Fio değerine 0,57 dolar ile ulaştıktan sonra sert satış yiyen Fio'da işlerin tekrar olumlu havaya dönebilmesi için önemli bir destek noktası olan 26 cent desteği şimdilik çalıştı diyebiliriz.

TSI 23:55'te 0,30 dolardan işlem gören ve işlem hacmi son birkaç saatin en yüksek seviyesinde olan Fio coin'de önünde birçok direnç olmasına karşın kanal tepesi 43 cent çehresinde başlıyor daha sonra ise 56 cente kadar çıkıyor.

Fio coinde sıralı şekilde destek ve direnç seviyeleri ise şöyle:

Destekler 0,2868 - 0,2649 - 0,2513
Dirençler 0,3070 - 0,3304 - 0,3512 - 0,3711 

FIO Protocol (FIO)  formasyon analizi! - Resim : 1

BirBorsa / Gökhan Altun

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler