Fenerbahçe takım tokenı ne zaman çıkacak?

Ali Koç tarafından geçtiğimiz ay duyurulan kripto para adımı yakın zamanda gelebilir. Fenercoin Twitter gündemine oturmuş durumda.

Fenerbahçe takım tokenı ne zaman çıkacak?

 Takım başkanı Ali Koç geride bıraktığımız ay 3 sezonluk planını duyurmuş ve kripto para alanında çalışmalar yapılacağını açık şekilde ifade etmişti. Dijital kanallarını geliştirmek isteyen Fenerbahçe burdan 100 000 000 TL üstünde gelir bekliyor. Fenerbahçe taraftarları dört gözle Fenercoin’in fotoğrafı açıklamasını bekliyor.

Fenerbahçe Socios İle Anlaşabilir

Suat Vilgen tarafından önceden duyurulan görüşme haberleriyle rağbetli kesin bir yalanlama gelmedi. Ayrıca Ali Koç’un geride bıraktığımız ay yapmış olduğu kripto paralarla rağbetli açıklama da iddiayı somutlaştırdı. Takım için çok büyük bir gelir kaynağı olması beklenen taraftar token daha şimdiden yoğun rağbet göreceğe benziyor.

Twitter’da akşam saatlerinde #fenercoin etiketiyle gündem olan konu, taraftarların da bu konuya rağbet duyduğunu gösteriyor. Socios ile önceden Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Göztepe gibi takımlar anlaştı.

Takımla ilgili bazı konularda taraftarların aktif katılımını sağlamakta olan token projeleri, taraftarın yoğun ilgisini çekiyor. Örneğin otobüs tasarımı, eldiven renkleri ve daha pek çok konu da token sahibi taraftarlar söz hakkı buluyor.

Elbette en önemli detaylardan biri taraftarlar bu tokenlarla işlem yaparak kulüplerini destekliyor.

Suat Vilgen geride bıraktığımız aylarda takım yetkililerinin Socios ile görüştüğünü duyurmuştu.

FENER FENERBAHCE FUTBOL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 87.9
Satış 88
Değişim -5.6%
Son Değer 88
En yüksek 88.9
En düşük 85.5
Haftalık Değişim -3.2967%
Aylık Değişim 2.6239%
Yıllık Değişim -3.7725%
Etiketler