Eylül ve ağustos ayında yaşanılacak gelişmeler; Bilirkişilerden tahminler!

Yatırımcılar haftanın son günü ne girerken altının düşeceğine veya yükseleceğini merak ediyor. Selcoin ve aynı zamanda İslam Memiş ise bu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eylül ve ağustos ayında yaşanılacak gelişmeler; Bilirkişilerden tahminler!

ABD, Tayvan ve aynı zamanda Çin arasında gelişen gerilimler piyasaları olumsuz bir şekilde etkiledi. Böyle olaylar meydana geldiğinde ise piyasa olumsuz bir şekilde etkileniyor ve enflasyonda ise yükselmeler meydana geliyor. Böyle durumlar da ise sürekli bir belirsizlik söz konusu olmaktadır. İslam Memişin yaptığı açıklama da ise insanların güvenilir olan yatırım araçlarına yatırım yapmalarının gerekli olduğu söylenmektedir. Memiş; altında yükselişin olacağını ön görmektedir. Memiş hem altının hem de gümüşün bu durumdan olumlu yönde etkileneceğini söylenmektedir.piyasada ise manipilasyon olduğunu dile getirdi ce insanların da her zaman dikkatlerini farklı bölgelere çekmek istediklerini vurguladı.
 
İslam Memiş Tayvan ve Çin arasında gerilmeler yaşanması sebebi ie piyasaların etkilendiğini ve aynı zamanda daha fazla etkileneceğini dile getirdi. Bunun yanı sıra ABD de resesyon konuşmaları olduğu içinde konuya etki edeceğini bildirdi. Fed üyesi kapsamında olan şahinde bu konuda açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu bu açıklamalar da ise beklentilerinin 75 baz puan olduğunu dile getirdi. Piyasada bazı gelişmeler yaşandığında ise bazı olaylar ile piyasa sürekli olarak meşgul ediliyor ve aynı zamanda manüpüle ediliyor diye konuşma sağladı.
 altın

Altın ve gümüş pozitif etkilenecek

İslam Memiş yaptığı açıklama da hem altının hem de gümüşün pozitif bir şekilde etkileneceğini dile getirdi. Günümüzde ons altının değerinin 1720 dolar olduğunu dile getirdi.ç ancak önlümüzdeki günlerde ise bu durumun tamamen ortadan kalkacağını ve altının ise 1780 seviyelerine çıkış sağlayacağını dile getirdi. Aynı zamanda altının daha sonra belirli oranlarda düşüş sağlayacağını ve yatırım yapmak isteyen kişilerin o dönemde altına yatırım yapmaları gerektiğini vurguladı. Meydana gelen ciddi düşüşten sonra ise altında tekrardan bir yükselme meydana geleceğini de vurguladı.

SGCEYREK Çeyrek Altın
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 4181.01
Satış 4277.77
Değişim 9.31%
Son Değer 4277.77
En yüksek 4287.09
En düşük 4271.09
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler