Ev sahibi olmak isteyenler müjde! Ziraat Bankası tarafından 200 Bin TL veriliyor

Ekonomik yönden sıkıntı yaşayan vatandaşlar için Ziraat Bankası kesenin cebini açtı. Özellikle konut kredisi çekecek vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunan Ziraat Bankası tarafından 200 bin TL veriliyor!

Ev sahibi olmak isteyenler müjde! Ziraat Bankası tarafından 200 Bin TL veriliyor

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar ve her gün gelen zamlardan sonra asıl ihtiyaçları karşılamak bile zor hale gelmiştir. Özellikle insanların bir mal mülk sahibi olması oldukça zor olmaktadır. Son zamanlarda özellikle otomobil ve konut sahibi olmak isteyen vatandaşların sayısı giderek azalmıştır. Ev sahibi olmak isteyenlere müjde Ziraat Bankasından geldi.

Her geçen gün nakit sıkıntısı yaşayan kişiler için Ziraat Bankası düğmeye bastı. Özellikle ev almanın oldukça zorlaştığı bugünlerde Ziraat Bankası tarafından yeni bir cevap geldi. Kredi faiz oranlarını güncelleyerek vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Ziraat Bankası elini cebine attı.

Düşük faizli konut kredisi alma imkanı 

Düşük faizli konut kredisi

Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararının ardından altın fiyatları ve döviz kurlarının yukarı yönlü hareket ettiğini görüyoruz. Hal böyle olunca ekonomik yönden zorluk çeken kişiler özellikle ev sahibi olabilmek için bankalar tarafından sunulan kredi hizmetlerine yöneldi. Tam da bu esnada Ziraat Bankası tarafından bir açıklama geldi. Ziraat Bankası kredi notu yeterli olan tüm vatandaşlar kredi hizmetlerinde Ağustos ayı güncellemesi yaptığını açıkladı. Ziraat Bankası konut kredisi için örnek hesaplama tablosu yayınlandı.

Örneğin 100 bin TL’lik bir kredi çektiğinizde %1,29 oranında faiz oranı uygulanırsa ve 120 ay vade ile alırsanız aylık taksit tutarı da 1643 TL olarak hesaplanır. 200 bin TL’lik bir kredi çektiğinizde %1.29 oranında faiz oranı uygulandığında 120 ay vadeli olarak krediyi alırsanız aylık taksit tutarınız 3286 TL olarak belirlenmiştir.