Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin’in satış rekorları kıran Coin’i!

Ethereum’un yaratıcısı Vitalik Buterin, 35 trilyonluk SHIT coinini Uniswapta yalnızca 33 bin dolar karşılığında sattı.

Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin’in satış rekorları kıran Coin’i!

Vitalik Buterin yakın zamanda coin’in kurucusu tarafından büyük miktarda Shiba Inu satın aldı. Bu işlem Vitalik Buterin’in düşük performanslı paralarla ilgilenmediğini de gösteriyor. Buterin, elinde bulunan yaklaşı 6 milyar dolar değerinde olan SHIB’i yakmış oldu. Böylece elindekinin %90’ı yandı. Şu an ise yalnızca 33 bin dolar değerinde olan 25 trilyon SHIT’i elinden çıkardı. Peck Shield Alert Twitter’da yaptığı paylaşımda Vitalik Buterin’in 33 bin dolara 25 trilyon SHIT sattığını duyurdu.


Vitalik Buterin 2 ay önce 25 trilyonluk token satın aldı

Vitalik Buterin’in yaklaşık olarak iki ay önce airdroptan 25 trilyonluk token satıl aldığı görülüyor. Buna bağlı olarak yorumcular bu satış, madeni para için fiyat düşüşüne yol açabilir. Vitalik Buterin’in hamlesi, blockchain piyasasında dolaşan dolandırıcılara karşı gerçekleştirdiği son açıklamalarıyla da doğrudan bağlantılı da olabilir. Gerçekleştirdiği işlemlerden anlaşıldığı üzere Buterin değersiz shitcoinleri saklamaktan çekiniyor. Bu hususta coinlerin isimlerinin komik olmamasına da özen gösteriyor.

Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin’in satış rekorları kıran Coin’i!


Vitalik Buterin: “Metaverse’ün mevcut kurumsal vizyonu başarısız olacak!”

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, Metaverse üzerine gerçekleştirdiği yorumda Metaverse projesinin mevcut kurumsal vizyonunun gelecekte başarısızlık getireceğini düşündüğünü belirtti. Vitalik Buterin düşüncelerini Twitter üzerinden 4. 1 milyon takipçisi ile paylaştı. Buterin, Metaverse’ün mevcut kurumsal vizyonunu başarısız bulsa da çevrimiçi sanal dünya konseptinin sonunda meyve vereceğini de aktardı.


“Dünya Metaverse’ün ne olduğuna ilişkin bir bilgiye sahip değil!”

Vitalik Buterin’e göre dünya henüz Metaverse’ün ne olduğuna ilişkin yeterli bir resme sahip değil. Buterin, Metaverse’ün bir firmanın pazar üzerinde hakimiyeti sağlamak için diğerini geride bırakmasından öte kavramsal bir süreç olacağını ileri sürdü. Buterin bu yorumlarını, bir sosyal medya devi olan Facebook’un Metaverse olarak tekrar yapılanmasından ve 1 Eylül’de Novi kripto cüzdanını terk etme niyetinde olduğu haberinden sonra yaptı. Novi, 2021 yılının Ekim ayında kullanıcıların USDP (Stablecoin Pax Dollar) ile işlem gerçekleştirebilmesiyle piyasaya çıkmıştı. Piyasa kullanıcılarına en kısa zamanda paralarını çekmeleri tavsiye edilmişti.


Novi teknolojisini Metaverse projesi gibi kullanacaklar

Metaverse şirketi cüzdan protokolünden vazgeçse de teknoloji devi olan Novi teknolojisini Metaverse projesi gibi gelecek yıllarda piyasaya süreceği ürünlerinde kullanmayı düşündüğünü aktardı. Vitalik Butlerin öne sürdüğü düşünceler Facebook/ Metaverse’ün yarattığı Metaverse trendinin esasen ne olduğunu ya da insanların neyi talep ettiklerini bilmeden tekelleştirmeye çalıştığı üzerine.


Facebook temelli Metaverse gizlilik konusunda kullanıcılarda şüphe uyandırıyor

Vitalik Buterin’e göre şirketin hedefi gerçekleşirse, Facebook tabanına dayanan bir Metaverse, veri gizliliğine ve çevrimiçi güvenliğine önem veren kullanıcılar için tehlike arz eden bir yer olma ihtimali barındırıyor.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler