Ethereum rakibi Avalanche büyük bir fon sağladı!

Avalanche’ın arkasındaki Brooklyn merkezli şirket olan Ava Labs, rekor seviyede bir fon sağladı ve şirketinin değerini arttırdı. Sağlanan fon ile şirket, toplam değerini de açıklandı. İşte sağlanan fon sonrasında Ava Labs’ın toplam değeri…

Ethereum rakibi Avalanche büyük bir fon sağladı!

Avalanche oldukça büyük bir akıllı sözleşme platformu. Bir süredir Brooklyn merkezli şirket olan Ava Labs ile ortak çalışmalar sürdürüyorlar. Yurt dışı merkezli bir habere göre Ava Labs yeni bir fon daha sağladı. Sağlanan bu fonun toplam miktarı 350 milyon dolar olarak açıklandı.

Gelen bu fon ile birlikte şirket değeri de ciddi oranda yükselmiş olacak. Elde edilen bilgilere göre yeni şirket değeri de ortaya çıktı. Fondan eklenen 350 milyon dolar ile şirket değeri toplamda 5,25 milyar dolar oldu.

Ethereum ile yarışıyor!

Avalanche büyük bir yatırım ile buralara geldi ve şu anda resmen Ethereum ile yarışıyor. Ava Labs 2018 yılında kuruldu. O günden bu yana büyük bir gelişim gösterdi.

Bilgisayar bilimcisi Emin Gün Sirer tarafından, Ava Labs faaliyetlerine Uluslararası alanlarda da devam ediliyor. Avalanche platformunun yerel tokeni olan AVAX ise Dogecoin’in önünde bulunuyor. AVAX piyasa değeri sıralamasında ise 10. Sırada yer alıyor. Token fiyatı çıkan haberlerden sonra büyük artış yaşadı. %5,41 artarak Bitcoin başta olmak üzere alt coinlerden de daha fazla değer kazandı.

AVAXUSDT:BNN Avalanche TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 10.5
En yüksek 10.93
En düşük 10.42
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler