Ethereum kaç TL olacak? Güncel ETH fiyat analizi

Önümüzde ki ay gerçekleşecek olan Merge için hazırlıklarını devam ettiren Ethereum (ETH) fiyatında artış son hızla devam ediyor. Yatırımcılar Merge güncellemesinin ardından Ethereum kaç TL olacak? Sorusunu giderek daha yüksek sesle sormaya başladı.

Ethereum kaç TL olacak? Güncel ETH fiyat analizi

Bitcoin ve Ethereum rallilerine devam ederken, kripto para piyasaları bu pazar önemli bir yükseliş ivmesi göstermeye devam ediyor. Bitcoin 24.700 dolardan işlem görüyor ve aylık en yüksek seviyesini aşıyor.

Ethereum ise 1.9 bin dolardan işlem görüyor ve üç ayın en yüksek seviyesi olan 2.1 bin doları kırmaya çalışıyor. ETH/USD için yapılan son fiyat artışıyla birlikte, piyasa değeri Bitcoin'in yarısını aştı ve bu yıl içinde potansiyel bir Bitcoin'i geçmenin zeminini hazırladı.

Ethereum Merge güncellemesi ETH'yi güçlendirmeye devam ediyor!

Ethereum, muhtemelen Eylül ayında yaklaşan ağ birleşmesi nedeniyle günlük Bitcoin'den daha iyi performans göstermeye devam ediyor. Gelecek ay, Ethereum'un blok zinciri, eski bir iş kanıtı fikir birliği modelinden çevre dostu bir hisse kanıtı modeline geçecek. Ağ ile birleştirme, Ethereum'u bir sonraki kripto benimseme dalgasına hazırlayabilecek işlem hacminde ve ölçeklenebilirlik çözümlerinde artış gibi ek faydalar sağlayacak.

Önde gelen akıllı sözleşmeler platformu olduğu göz önüne alındığında, pazarın Ethereum'a doğru eğilmesi tümüyle mantıklı. Ethereum olmasaydı, kripto pazarlarını fırtınaya boğan ve projelere spekülatif ticaretin yanı sıra sektör için gerçek fayda sağlama fırsatı sunan NFT, DeFi ve Metaverse devrimine sahip olmazdık.

Ayrıca, Bitcoin'in 24 saatlik işlem hacmi yüzde 12'nin üzerinde bir düşüş gösterirken, Ethereum'un işlem hacmi bugün yüzde 3 artarak piyasanın tersine dönmesi için ek sinyaller sağlıyor.

Piyasa hakimiyeti ile ilgili olarak, BTC yüzde 39,9 ve ETH yüzde 20,6'da. ETH için bir sonraki kilometre taşı, boğa piyasasının devam etmesi halinde gelecek haftanın başlarında gerçekleşebilecek olan yüzde 25 hakimiyetini kırmak olacak. BlackRock'un yakın zamanda Bitcoin için özel bir güven başlatmasıyla, varlık yönetim şirketi Ethereum'un kapılarını açarak Ethereum için daha önce hiç görülmemiş bir ralliyi körükleyebilir.

 Ethereum gelecekte ne olur? Güncel Ethereum fiyat analizi

Ethereum'un bugün desteği 1.900 dolar seviyesinde test etmesi muhtemel. Artan ticaret hacmi, bu Cumartesiye rağmen bol miktarda piyasa ivmesi gösteriyor. Ayrıca, Ethereum günlük olarak Bitcoin'den daha iyi performans göstermeye devam ederken, daha fazla trader ETH/USD'ye dikkat ediyor. Bu, bir kartopu etkisi yaratacak, boğaları Ethereum'a itecek ve Bitcoin'in hakimiyetini azaltması birçok analiz tarafından beklenilen bir durum.

Eylül ayındaki birleşme tarihine yaklaşırken, Ethereum'un 2,1 bin doları aştığını ve üç ayın en yüksek seviyesini kırdığını görebiliriz. Bu gerçekleştiğinde, ağ birleşmesi başarılı olursa ve piyasa değerinde Bitcoin'i geçmeye çalışırsa, Ethereum 3 bin dolara kadar çıkabilir.

Birborsa'yı, Twitter ve Youtube'da takip edin. Türkiye ve dünyada yaşananlardan ilk siz haberdar olun!

Açıklama: Bu ticaret veya yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir kripto para birimi satın almadan veya herhangi bir hizmete yatırım yapmadan önce daima araştırmanızı yapın.

 

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler