Ethereum (ETH) fiyat artışının ardından Vitalik Buterin milyarder!

Ethereum (ETH) fiyat artışının ardından Vitalik Buterin milyarder!

Ethereum (ETH) fiyat artışının ardından Vitalik Buterin milyarder!

Ethereum (ETH) Kurucu Ortağı Vitalik Buterin Milyarder listesine girdi: En son ETH fiyat artışı, kripto para birimin olan ETH'yi tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkardı ve Buterin'in hisselerinin değerini 1 milyar doları aştı.

Şu anda 1 milyar doların üzerinde ETH bulunduran bir ana hesaba ek olarak , Vitalik Buterin'in 2,8 milyon dolar değerinde ETH içeren ikinci bir hesaba sahip olduğu sistemler üzerinden tespit edilebilir durumda.

Ve Buterin'in kripto mirası burada bitmiyor. 2020'de Ethereum alt dizininde bir soru-cevap oturumu sırasında Buterin, sahip olduğu diğer kripto para birimlerinin varlıklarına dahil edildiğini açıkladı: Bitcoin cash (BCH), Bitcoin de dahil olmak üzere "Ethereum ekosistemiyle ilgisi olmayan varlıklarda" daha küçük pozisyonlar tuttuğunu dile getirdi.

(BTC), Dogecoin (DOGE), Zcash (ZEC) ve Omisego (OMG). Ayrıca yatırım yaptığı bazı şirketlerin hisselerine de sahiptir.

Ethereum'un ve kurucu ortağının kaderi, ETH'nin (ve diğer bazı kripto varlıkların) fiyatının düştüğü kripto piyasasının karanlık günlerinde dramatik bir dönüş yaptı ve Buterin'in fazladan 460 milyon dolar kaybetmesine neden oldu.
Bir dönem önde gelen topluluklardan olan Reddit kullanıcılarının ona sadaka vermeyi bile teklif ettiler.

Nitekim, sahip olduğu hisselerin değeri Kasım 2018'de sadece 40 milyon dolara düştü . Ana cüzdanı şimdi eskisinden daha az ETH içermesine rağmen, değeri kat be kat arttı.

Daha önce 3.000 ABD Doları değerindeki anahtar değeri geçtikten sonra, kripto para birimi son derece hızlı bir şekilde ilerlemeye dalgalı şekilde devam ediyor.

Bugün, birçok kripto para meraklısının hayalini kurduğu şeyi elde ettiği ve hepsini 27 yaşında başardığı için Buterin'e övgüler yağdıran açıklamaların bugün Reddit'te patlaması uzun sürmedi.

Bir kullanıcı yazdığı yazıda aynı iş ile geri kalan herkese nazaran onu efsane diye tanımladı. Onu aradım: Gerçekten hak ettiğini aldın. Sen bir dehasın dedim.

Başka bir başlıkta, bir kişi Buterin'in şu anda gezegendeki "kendi kendini yetiştirmiş ikinci en genç milyarder" olduğuna dile getirdi.

Yaşanan olayların ardından Twitter'da birçok Ethereum sayfası ekteki görseli paylaştı.

Ethereum (ETH) fiyat artışının ardından Vitalik Buterin milyarder! - Resim : 1

BirBorsa / Cem ARSLAN

Alış 3176.57
Satış 3176.89
Değişim -15.89%
Son Değer 3176.72
En yüksek 3226.93
En düşük 3157.58
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler