Ethereum (ETH) 3.000 dolar eşiğini geçtikten sonra yeni bir çağda

Ethereum (ETH) 3.000 dolar eşiğini geçtikten sonra yeni bir çağa girdi!linear

Ethereum (ETH) 3.000 dolar eşiğini geçtikten sonra yeni bir çağda

Kripto endüstrisinin en popüler akıllı sözleşme platformu Ethereum'un (ETH) yerel kripto para birimi, tarihinde ilk kez 3.000 dolar seviyesini geçti.

ETH şu bugün yüzde 3 ve haftalık görünümde yüzde  32 artışla 3.100 yüzde civarında işlem görüyor. Fiyatı bir yılda yüzde1320 arttı.

ETH, bugün piyasa değeri açısından piyasadaki en büyük 10 kripto para biriminin ikinci en iyi performansını elde ediyor, ancak yüzde 11 artan ve 44 doların üzerinde işlem gören Uniswap'tan (UNI) sonra...

Bu arada Bitcoin (BTC) bir günde yüzde 1 ve haftada yüzde 19 artarak 58.105 dolara ulaştı.

"Ethereum artıyor ve ayakta durmasına  hiçbir şey engel olamıyor," Edward Moya , kıdemli piyasa analisti Oanda Corp'un, sözleri aynen böyleydi. Kimi teknik analist ise 3900 hedefi olduğu söylenen ETH için bu değerin kısa vadede imkansız olduğunu düşünüyor.

Ethereum fiyat devrimi nasıl gerçekleşti :

Ethereum (ETH) 3.000 dolar eşiğini geçtikten sonra yeni bir çağda - Resim : 1

Geçtiğimiz hafta, Fundstrat Danışmanları , ETH için fiyat hedeflerinin 10.500 dolar olduğunu yineledi.

"Ethereum'un piyasa değeri, geçtiğimiz haftalarda Bitcoin'in yaklaşık yüzde 30'unu oluşturdu. Son piyasa döngüsünde, Ethereum bu seviyeyi aştı ve yüzde 80'e kadar yükselebilir. Bu bir tahmin ve gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmek imkansız, ancak yararlı bir çerçeve referans, “ dedi.

Fundstrat'a göre, yeni yatırımcılar kripto para piyasasına girdiklerinde duydukları ve satın aldıkları ilk varlık, diğer varlıklar hakkında bilgi edinmeden ve fonlarını bu alana tahsis etmeden önce genellikle Bitcoin oluyor.

Şirket, "Aynı öğrenme eğrisinin şu anda kurumsal yatırımcılarla da gerçekleştiğine inanıyoruz: ilgileri Bitcoin'den Ethereum'a ve ardından DeFi ve Web 3 uygulamaları gibi diğer segmentlere kayıyor" dedi.

ETHUSD:BNN Ethereum Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 1672.39
En yüksek 1689.63
En düşük 1662.4
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler