Ethereum, birleştirmenin birkaç ay ertelendiğini belirtti

Blockchain'in The Merge olarak bilinen Proof-of- Stake'e (PoS) geçişi üzerinde çalışan önde gelen bir Ethereum (ETH) geliştiricisi olan Tim Beiko, büyük ağ yükseltmesinin Haziran ayında tamamlanmayacağını söyledi.

Ethereum, birleştirmenin birkaç ay ertelendiğini belirtti

“Haziran olmayacak, ancak muhtemelen birkaç ay sonra olacak. Henüz kesin bir tarih yok, ancak kesinlikle Ethereum'daki prova of work – PoW'nun son bölümündeyiz, "diye yazdı Beiko Twitter'da.

Beiko'dan gelen yorum, Twitter'daki bir Ethereum madencisi, madencilerin madencilik gerektirmeyen PoS'a geçerken kurumaya bırakılıp bırakılmayacağını sormasının ardından geldi.

Beiko, Ethereum çekirdek geliştiricilerinden en son Merge güncellemeleri hakkında yeni bir güncelleme paylaştığı bir başlıkta madenciye, “Bu noktada madencilik ekipmanına daha fazla yatırım yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim” diye belirtti.

Merakla beklenen Ethereum Merge'in daha önce bu yıl Mayıs ve haziran ayları arasında gerçekleşmesi bekleniyordu.

Ethereum, birleştirmenin birkaç ay ertelendiğini belirtti - Resim : 1

Bu arada, The Merge'in "Haziran'dan birkaç ay sonra" olduğundan daha da gecikebileceğine dair çevrimiçi spekülasyonlar da ortaya çıktı.

Ethereum madencileri için bir Reddit forumunda yazan bir maden havuzu operatörü, “kodu gözden geçirdiklerini ve birleştirme test ağlarında düğümleri çalıştırdıklarını” söyledi ve “2023 yılına kadar hazır olacaklarına inanmadıklarını” söyledi.

Havuz operatörünün yorumu, CryptoCurrency forumunda başka bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşıldı ve şunları ekledi;

“Bu, ETH madenciliği topluluğunda, hisse kanıtının yıllardır 'neredeyse burada' olduğu bir tür devam eden tema, ancak bu sefer aslında sona yaklaştığımız doğru.”

Bu arada, şubat ayında Kanada merkezli madencilik firması Hut 8, Ethereum'un PoS'a geçişinden "gerçekten etkilenmeyeceğini" iddia etmişti.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler
Yorumlar