ETH Sahibi Buterin'den 2 Altcoin Tavsiyesi!

Ethereum'un kurucusu ve ortağı Vitalik Buterin, 2 ayrı altcoin için övgü dolu sözlerde bulundu.

ETH Sahibi Buterin'den 2 Altcoin Tavsiyesi!

Ethereum topluluğu içerisinde maksimalizme karşı daha da uzak durmaya başladığını söylemek mümkün. Vitalik, ''Bankless'' isimli podcast kayıtlarında maksimalizmin çok sağlıksız olduğunu dile getirdi. 

Ethereum Kurucusundan Yatırım Tavsiyesi

Etheryum yaratıcısı Vitalik, Zcash ve Tezos‘a karşı ilgi duyduğunu bu podcast üzerindeki canlı yayınlarda da saklamıyor.

Ethereum ekosistemi dışındaki şeylerin “sıkıcı ve gayri meşru” olduğunu dile getirdiği iddialarını da yalanlayan ve böyle düşünmediğini konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirdi.

Vitalik Buterin bu fikirlerini, “Bence Zcash alanında gerçekten eğlenceli ve enteresan şeyler oluyor. Tezos’ta da gerçekten enteresan şeyler oluyor” diyerek bu iki altcoine olan talebin artması için istemeden de olsa bir algı oluşturmuş durumda.

Zcash geliştiricileri yakın bir geçmişte, Ethereum’un yol haritasını takip ettiklerini ve projenin hisse kanıtı konsensüs algoritmasına transfer olacağını duyurmuştu.

Buterin, Ekim ayındaki “Kripto Şehirler” adlı blog yazısında Nevada belediye başkanı Hillary Schieve’in blockchain deneyleri için Tezos ekosistemini kullandığından söz etti. Buterin, kriptoda çıkarları hızlı para kazanmanın ötesine geçen onurlu topluluklar olduğuna inanıyor. Ayrıca Ethereum ile hayal kırıklığına uğrayan insanları “çantalarını diğer bir şeye taşımaya” teşvik etmesiyle ilgiyi üzerinde toplamış oldu. 

Ethereum fiyatlarında yaşanan beklenti dışı düşüş ile birlikte yatırımcılar gerek sosyal medya, gerekse büyük forum sitelerinde Vitalik'e tepki göstermeye başladı. Yakın geçmişte tarihi zirve seviyesini yukarı çeken fakat yaşanan son düşüşle birlikte Mayıs ve Ekim 2021 tarihindeki seviyelere kadar geri çekilen ETH kaç dolar olacak? Sorusu giderek daha yüksek sesle sorulmaya başlanmış durumda.

Ethereum ile ilgili yorum ve görüşleriniz için sayfanın sonunda yorum yapmayı unutmayın! 

Ethereum Kaç TL?

Ethereum tüm kripto para borsalarında olduğu gibi yerli borsalarda da sıkça işlem görmeye devam ediyor. Etheryum kaç TL? sorusu tüm ülkeden genel olarak sorulan sorulardan biri olarak karşımıza çıkarken bir diğer soru da ETH fiyatlarını ne etkiler? ETH / TL grafikleri sadece ETH düşmesinden ya da çıkmasından etkilenmez kriptonun fiyatını bir yandan da dolar etkiler yerli yatırımcıların tüm dünyada olduğu gibi en çok tercih ettiği kripto para birimlerinin başında gelen Etherum, şu an 51700 TL'den işleme konu olmaya devam ediyor. 

Vitalik'in ETH konusunda başarıyı yakalayamamış yatırımcılara verdiği 2 kripto para tavsiyesinin başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise hala muallak olarak kalmaya devam ediyor.

Alış 3256.05
Satış 3256.62
Değişim 45.8899%
Son Değer 3256.33
En yüksek 3278.18
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler