Erzurum Teknik Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre 20 kişilik bir kontenjan kapasitesiyle sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Erzurum Teknik Üniversitesi 20 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek

Basın İlan Kurumu tarafından yayınlamış olan 20 sözleşmeli personel ilanına göre Erzurum Teknik Üniversitesi, Rektörlük ve Rektörlüğe bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara dayanarak KPSS (B) grubundaki adayların puan sıralaması referans alınarak 20 kişilik bir kontenjan açıldığı ve ilgili birimlere alımlar yapılacağı duyuruldu.

Erzurum Teknik Üniversitesindeki 20 sözleşmeli personel iş ilanına başvurmak için ilk aranan şart 2020 KPSS (B) sınavından en az 60 puan alınması gerekmektedir.

Söz konusu ilana başvurmak isteyen adaylar, başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için ilgili makamın talep ettiği belgeleri en geç 16 Şubat 2022 tarihine kadar Personel Daire Başkanlığı'na bizzat teslim etmeliler.

1. GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR
1.1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.
1.2. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
1.3. 2020-KPSS’den; lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olmak.
1.4. Başvuracak adayların 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavından ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Belirtilen puan türünden farklı puan türünden veya ilgili puan türünde 60 puanın altında puanla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
1.5. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

Etiketler