En iyi 5 oyna-kazan metaverse oyunu

Kripto oyunu son dönemlerin en kazançlı ürünleri olarak görülmekte. Kumarbazlar tarafından nefret edilen, spekülatörler tarafından kutlanan: Blockchain oyunlarının geleneksel oyun sektörünü dönüştürme potansiyeli var mı?

En iyi 5 oyna-kazan metaverse oyunu

Kripto oyunu son dönemlerin en kazançlı ürünleri olarak görülmekte. Kumarbazlar tarafından nefret edilen, spekülatörler tarafından kutlanan: Blockchain oyunlarının geleneksel oyun sektörünü dönüştürme potansiyeli var mı? En kazançlı kripto oyunları neler? Piyasadaki en kazançlı 5 kripto para oyununu sizin için değerlendirdik.

Blok zinciri teknolojisi ve kripto para birimleri ile NFT, yeni bir oyun yolu yarattı. Geleneksel oyun yapımcılarını yeniden düşündürmeye ve hiçbir getirisi olmadan oynamaya devam eden oyuncuları ise doğru oyunu bulmaya yöneltti.

Piyasayı değiştirecek olan ise oyuncuların blok zincirinde oyun öğelerine sahip olduğu ve başarıları için NFT'ler veya kripto para birimleri şeklinde ödüller aldığı, genellikle oyna-kazan oyunları olarak adlandırılan, oynaması ücretsiz ve oynaması için ödemeli oyunlar. 

en kazançlı kripto oyunları

1. Decentraland (MANA) - 1,52 milyar dolar

Decentraland şu anda kripto oyun sektöründe tartışmasız 1 numara ve en iyi klasik Minecraft oyununa merkezi olmayan cevap olarak tanımlanabilir. Ancak Minecraft'tan farklı olarak, Decentraland'daki hemen hemen her şey bir NFT'dir. Oyuncular, sanal kumarhaneler, müzeler veya başka şeyler oluşturmak için Decentraland içinde dijital arazi satın alabilir, satabilir veya çiftlik yapabilir.

MANA belirteci, Decentraland'ın kalbinde yer alır ve hem bir hizmet belirteci (ödeme aracı) hem de bir yönetişim belirteci olarak hizmet eder. Ayrıca sahiplerinin Decentraland'ın gelecekteki gelişimine aktif olarak katılmalarını sağlar.

 2. Sandbox (SAND) - 1,50 milyar dolar

Kripto oyunlarından bahsederken, Sandbox eksik kalırsa olamaz. Oyun birçok yönden Decentraland'e benziyor ve kısmen Snoop Dog ve sanal oyun alanını kendileri için keşfeden diğer ünlüler sayesinde kripto oyun sahnesinin dışındaki birçok kişi tarafından da biliniyor.

Decentraland'da olduğu gibi, Sandbox'taki kullanıcılar sanal dünyada dijital arazi satın alabilir, binalar inşa edebilir, sanal hizmetler oluşturabilir ve birbirleriyle serbestçe ticaret yapabilir.

Ayrıca Sandbox, güçlü ortaklıklarla özellikle iyi puanlar alıyor. Binance'in yanı sıra rapçi Snoop Doog, DJ Deadmau5, Samsung, ATARI, LG Technology Ventures, Adidas ve yakın zamanda TV şefi Gordon Ramsay gibi şirketler de oyunun ortakları arasında yer alıyor.

Sandbox ve ortakları

3. Axie Infinity (AXS) - 1,32 milyar dolar

Axie Infinity, tüm kripto alanındaki ilk ve aynı zamanda en başarılı oyna-kazan oyunlarından biridir. Oyun için her zaman yeşil kalan Pokémon'a benzemesi olarak görülmekte. Axie Infinity, oyuncular tarafından yetiştirilen, takas edilen ve savaşa gönderilen sevimli canavarlara odaklanır.

Ancak Pokémon'un aksine, küçük canavarlar ("Axies"), Ethereum blok zincirinde, ERC-721 standardına göre NFT olarak ölümsüzleştirilir. Bu onları "normal" oyun karakterlerine veya oyun öğelerine kıyasla gerçekten benzersiz kılar ve istendiğinde çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

Buna ek olarak, kullanıcılar sanal mülkler satın alabilir, evcil hayvanlarını (Axies) eğitebilir, geliştirebilir ve kripto para birimleri oluşturmak için birbirleriyle rekabet edebilir.

4. Gala (GALA) - 413.49 milyon dolar

Gala Games, kullanıcıların çeşitli kripto oyunları oynayabileceği bir platformdur. Ancak Steam veya Electronic Arts gibi oyun platformlarının aksine, tüm Gala Games oyunları blok zinciri teknolojisine dayanmaktadır.

GALA oyun

Ayrıca Gala Games'in tüm oyunları ücretsiz olup, planlanan toplam 12 oyundan sadece ikisi oynanabilmektedir. Diğer tüm video oyunları hala geliştirme aşamasındadır. Gala Games ortakları arasında AMC Networks, Opera, Ozys, Peter Molyneux, Will Wright ve C2 Ventures yer alıyor.

GALA coinden Gala Games oyun platformu ekosisteminde birden fazla işlevi vardır. Bir yandan, NFT'ler için bir ödeme aracı ve çeşitli Gala Oyunları oyunlarında görevleri tamamlamanın bir ödülü olarak hizmet eder. Öte yandan, GALA, sahiplerine Gala Oyunlarının geliştirilmesinde söz hakkı vererek, stake edilebilir.

 5. BinaryX (BNX) – 265,00 milyon dolar

BinaryX, Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki CyberDragon oyna-kazan oyununun arkasındaki projedir. Oyun, NFT'lere ek olarak DeFi öğelerini oyuna entegre eden klasik bir MMORPG'dir (World of Warcraft gibi).

CyberDragon'da oyuncular karakterler yaratabilir, nadir donanımlar elde edebilir ve zindanlarda savaşabilir. Amaç, oyunun son patronu olan siber ejderhayı yenmektir. Oyun şu anda beta aşamasında.

Ayrıca, Axie Infinity'ye benzer şekilde, BinaryX'in oyunu ikili bir yardımcı NFT sistemine sahiptir; BNX, yönetim NFT'si ve GOLD ve CRYSTAL, oyunun ekonomisinde kullanılan iki yardımcı NFT'dir.

SANDUSDT:BNN The Sandbox TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.3268
En yüksek 0.3372
En düşük 0.3236
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler