En az lise mezunu 8 bin TL maaşla banka personeli alınıyor!

İş arayan vatandaşlar tarafından araştırılan personel alımlarına bir yenisi daha eklendi. Özellikle bankalar tarafından yapılan iş ilanları vatandaşın ilgisini çekmektedir. 8 bin TL maaşla banka personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

En az lise mezunu 8 bin TL maaşla banka personeli alınıyor!

Son zamanlarda artış gösteren işsizlik rakamları herkesin hem maddi hem de manevi yönden etkilenmesine neden oldu. Kendi isteğiyle veya kendi isteği dışında işsiz kalan vatandaşlar tarafından yeni personel alım ilanları araştırılmaktadır. Özellikle son zamanlarda biraz daha garantici olduğu için banka personeli alımları dikkat çekmektedir. Bankalar tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı.

Farklı farklı bankalara personel alımı için ilanlar yayınlanmaya başladı. Pek çok farklı pozisyonda açılan ilanlara başvuru yapmak isteyen kişiler detayları merak etmeye başladı. Makam şoförü, çağrı merkezi çalışanı, telefonda satış personeli, tahsilat temsilcisi, şube asistanı gibi pozisyonlardan herhangi birine başvuracaksanız en az lise mezunu olma şartı bulunuyor. İşte, bankalara personel alımı başvurusu ve detaylar…

Bankalar tarafından alınan personel alımları ilgiyle takip edilmektedir. Bu sebeple arama motorlarında en çok aratılan konuların başında banka personeli alımı ne zaman sorusu oldu. Birden fazla kadroda yapılacak alım için detaylar ve şartlar merak edilmeye başlandı. İşte, banka personeli alımı ile ilgili detaylar…

Hangi kadrolarda banka personeli alımı yapılıyor?

Banka personeli alımı

Farklı farklı bankalara yapılacak olan personel alımıyla ilgili şartlar belli oldu. En önemli şart şüphesiz en az lise mezunu olunmasıdır. Hangi kadrolarda banka personeli alımı yapılacağı da belli oldu. Bankalar tarafından:

  • Telefonda tahsilat temsilcisi,
  • Çağrı merkezi müşteri temsilcisi,
  • Şube asistanı,
  • Telefonda satış personeli,
  • Bireysel satış temsilcisi,
  • Mobil satış temsilcisi,
  • Makam şoförü,
  • Bireysel satış temsilcisi,
  • Tüzel satış temsilcisi,
  • İletişim merkezi asistanı gibi daha pek çok kadro ve  kadrolarda personel alımı yapılacaktır.

Banka Personeli alımı başvuru nasıl yapılır?

Banka personeli alımı başvuruları genelde bankaların insan kaynakları kısmından yapılsa da bazı başvurular internet üzerinden alınabilmektedir. Fakat banka personel alımının diğer personel alımlarından farkı mülakat ile personel alımı yapılmasıdır. Siz de banka personeli olmak istiyorsanız eğer her kadro için açıklanan şartları yerine getirdiğinizden emin olmalısınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız.