Emeklilere müjde: 1.750 TL peşin para hesaba yatacak

Yükselen enflasyon nedeniyle, zamlı fiyatlar karşısında zorlanan emeklilerin yüzü gülecek. Bin 750 TL’ye varan değerlerde para, hızlıca emekli hesaplarına yatacak. Peki bu parayı alabilmek için ne yapmak gerekiyor? Ayrıntılar haberin devamın da yer alıyor.

Emeklilere müjde: 1.750 TL peşin para hesaba yatacak

Denizbank, emekliler için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan ve maaşını taşıdıktan sonra 3 sene boyunca bu bankadan maaş alma taahhütü veren emeklilerin hesaplarına 1000 TL para yatacak. Bununla beraber, eğer Denizbank üzerinden otomatik ödeme talimatı verenlere 750 TL daha para yatacağı da duyuruldu. Böylece emekli vatandaşların hesabına toplamda 1.750 TL para yatmış olacak.

Emeklilere ne kadar para yatırılacak?

Emekli maaşlarını Denizbank’a geçiren ve 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan çekeceğine dair söz veren emekli vatandaşlar 1.000 TL’ye kadar ödeme alabilecekler. Ancak ödenecek miktar, kişilerin emekli maaşlarının miktarına göre değişiklik gösteriyor. Aylık maaşı bin 500 TL’nin altında kalan vatandaşlar, 675 TL ödeme alırken, bin 500 ve 2 bin 500 TL arası maaş alanlar 850 TL ödeme alabilecek. Eğer kişinin emekli maaşı 2 bin 500 TL ve üzerinde ise tam 1.000 TL hesaplarına yatacak. Bunlara ek olarak bankaya otomatik ödeme talimatı verenler ise tam olarak 750 TL daha kazanacak.

Emeklilere müjde: 1.750 TL peşin para hesaba yatacak

Kampanyaya nasıl başvuru yapabilirim?

Denizbank’ın duyurusuna göre, emekli vatandaşlar banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan da maaşlarını Denizbank’a taşıyabilecek. Bunun için ise Mobil Bankacılık uygulaması ya da e – Devlet uygulamaları kullanılabilecek. Ayrıca otomatik ödeme talimatı vermek isteyenler yine bankanın 0850 222 0 800 numaralı telefonu ile işlemlerini yaparak, kampanyaya katılabilecekler.
 
Denizbank’ın sunduğu bu kampanyaya 15 Aralık 2021 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Diğer yandan kampanyaya katılan kişilerin yukarıda belirtilen koşulları sağlaması gerekiyor. 3 yıl boyunca emekli maaşını Denizbank’tan çekme sözü verip de bu sözü bozanlar, bankaya borçlu hale gelerek ceza ödeyecek. Aynı şekilde otomatik ödeme talimatını iptal edenler için de aynı cezai işlem geçerli olacak. Kampanyaya son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2022 olarak belirlendi.

Etiketler