Emeklilere 3 gün içerisinde 10 bin TL veriliyor!

Türkiye’de bulunan bankalar emekli promosyonlarını güncellemeye başladı. Birçok emekli kendileri için en uygun olan bankayı seçmekte kararsız kalabiliyor.

Emeklilere 3 gün içerisinde 10 bin TL veriliyor!

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilerin maaş taşıma sözü vermesi halinde 7.500 TL’ye kadar promosyon almaya hak kazanacağı belirtildi.
Garanti Bankası’nın yıllardır sürdürdüğü promosyon kampanyası bu sene de artarak devam ediyor. 4.000 TL düzeylerinden 7.500 TL’ye kadar yükselen emekli promosyonları bu alanda emeklilerin yüzünü güldürüyor. Üç yıl süreyle yapılacak olan sözleşmeler sayesinde emeklilere yüksek tutarlarda promosyon veriliyor. Yalnızca üç gün içerisinde talep edebileceğiniz promosyon tutarları ilk emekli maaşının yatmasının hemen ardından hesaplara geçiriliyor.


Emekli maaşını taşıyana 7.500 TL verilecek

Emekli maaşını Garanti BBVA bankasına taşıyan tüm emeklilere 7.500 TL’ye kadar promosyon sağlanıyor. İlk kez emekli olan vatandaşları da kapsayan bu kampanya için herhangi bir son başvuru tarihi bulunmuyor. Birçok Garanti şubesinde yoğunluğa sebebiyet veren kampanya kapsamında binlerce kişi Garanti Bankası’na üye olmuş durumda.

Emeklilere 3 gün içerisinde 10 bin TL veriliyor!
Emekli maaşlarına göre değişen promosyon tutarları banka tarafından açıklandı. Buna göre aylık maaşı 1.500 TL’ye kadar olan kişilere 5.000 TL ödeme yapılırken aylık emekli maaşı 1.500 TL – 2500 TL aralığında olan emeklilere 6.250 TL ödeme yapılacak. Aylık emeklilik tutarı 2.500 TL’nin üzerinde olan emekliler ise tam olarak 7.500 TL nakit ödeme alabilecek.
Promosyon sürecinde en çok tercih edilen bankalardan biri olan Garanti, yüksek promosyonları sebebiyle tercih edilmektedir. Emekli sayısını korumayı amaçlayan banka aynı zamanda sağladığı kampanyalarla da ön plana çıkmaya devam ediyor. Aylık emekli maaşına göre üç farklı kategoride verilecek olan emekli promosyonlarına ilişkin detaylar ise resmi internet adresinde yer alıyor.

Emekli yakınını getirene 2500 TL

Garanti Bankası’nın başlatmış olduğu kampanya kapsamında yalnızca emeklilere promosyon ödemesi yapılmıyor. Emekli yakınını getiren yani referans olan vatandaşlara da ödeme yapmayı planlayan banka her emekli için 250 TL ödeme yapacağını açıkladı. Toplamda 10 emekliye kadar ödeme yapacak olan banka bu aracılık işleri için vatandaşlara 2.500 TL ödeme sağlayacak.


Ödemeleri bankaya müşteri olduktan sonra sağlayacak olan Garanti, üç iş günü içerisinde gerçekleştireceğini belirtti. Müşteri sayısını arttırmaya yönelik yapılan bu kampanya ile şimdiden üye sayılarında artış olduğu görülüyor. Emekli yakınlarını getiren her vatandaş toplamda 2.500 TL’ye kadar nakit alma fırsatından yararlanabilecek.


Her geçen yıl daha fazla kişi tarafından tercih edilen Garanti BBVA, sağladığı promosyonlarıyla da ön plana çıkıyor. Hem emeklilere hem de yakınlarına nakit promosyon kampanyası sağlayan bankanın alanında en çok tercih edilen bankalardan olduğu bilinmektedir. Her yıl binlerce kişiye promosyon sağlayan banka asgari ücret zammından sonra promosyon tutarlarını arttırma yoluna gitti. Böylelikle 10.000 TL’ye kadar promosyon sürecinde kazanç kapısı açan Garanti Bankası, vatandaşlar tarafından beğeni kazandı. Kampanya için herhangi bir başvuru tarihi belirlenmezken başvuru sürecinin devam ettiği açıklandı.

Etiketler