Elon Musk'tan Doge hakkında bir şaka daha

Elon Musk, Tesla marka arabaların Shiba Inu köpeklerini gördüklerinde Dogecoin oluşturması hakkında paylaştığı tweetle bir şaka yaptı.

Elon Musk'tan Doge hakkında bir şaka daha

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Tesla marka arabaların Shiba Inu köpeklerini gördüklerinde Dogecoin oluşturması hakkında paylaştığı tweetle bir şaka yaptı.

Tesla CEO'su Musk, bu sefer de firma için komik bir Dogecoin özelliğiyle karşımıza çıktı. Musk yakın tarihli bir tweette şaka yoluyla, bir arabanın sokakta bir Shiba Inu köpek görürse meme'i kripto para birimine dönüştürebileceğini söyledi. Bazılar Musk'ın DOGE'a verdiği desteği tekrar vurgulayıp vurgulamadığını anlamaya çalışırken diğerleriyse Tesla'nın kripto para biriminde madenciliğe başlayabileceğini öne sürdü.

Elon Musk'tan Doge hakkında bir şaka daha - Resim : 1

Fikir saçma görünse de Tesla'nın Kanadalı rakibi Daymak tarafından tasarlanan üç tekerlekli bir araç olan Spiritus, kripto para topluluğuna hitap edecek bir prototiple BTC, DOGE ve ETH madenciliğine çoktan başladı.

Musk'ın attığı tweetlerde şakalar ve gerçekler arasında çok ince bir çizgi var. 1 Nisan'da milyarder SpaceX'in Doge'yi Ay'a göndereceği hakkında tweet atmıştı. Bu, pek çok Musk fanı tarafından dahi şaka olarak algılanmıştı. Ancak daha sonra öğrenildi ki DOGE-1 gerçekten SpaceX tarafından 2022 yılında fırlatılacak.

Mayıs ayının sonlarında Musk, Doge madenciliği tarafından desteklenecek bir jakuzi oluşturma fikrine de destek verdi.

Musk'ın bazı takipçileri de ona Doge ödemeleri konusunda baskı yapmaya başladı. 11 Mayıs tarihinde Musk, Twitter kullanıcılarına Tesla'nın kripto para birimini kabul etmesini isteyip istemediklerini sormuştu. Ankette ezici bir çoğunlukla 'Evet' seçeneği öne çıkmıştı. Ancak Tesla çevresel kaygılar sebebiyle mayıs ayı ortasında BTC'den vazgeçmesinden sonra DOGE'yi yeni bir ödeme seçeneği olarak ekleme konusunda sessiz kalmaya devam ediyor. 

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler