Elon Musk, Twitter'ın yönetim kuruluna katılmıyor

Twitter'da %9,2 hisse satın aldıktan kısa bir süre sonra Tesla'nın CEO'su Elon Musk, "önümüzdeki aylarda" sosyal medya platformunda "önemli iyileştirmeler"in ve muhtemelen dogecoin entegrasyonunun önünü açmayı umduğunu açıkladı. (DOGE) premium hizmetler için ödemeler.

Elon Musk, Twitter'ın yönetim kuruluna katılmıyor

Bu, Musk'ı önde gelen destekçilerinden biri olarak sayan meme madeni para talebini potansiyel olarak teşvik edebilir.

Gelişme, Twitter CEO'su Parag Agrawal'ın Musk'ın şirketin yönetim kuruluna katılmamaya karar verdiğini açıklamasından kısa bir süre önce geldi.

“Elon Musk’un tekrardan yönetim kurulu başkanlığına geri gelmesi 4/9 resmen yürürlüğe girecekti, fakat Elon Musk ise tekrardan yönetim kuruluna katılmayacağını belirtti. Bunun en doğru karar olacağına inanıyorum” diye belirtti.

Bununla birlikte, girişimcinin son tweet dizisi, Musk'ın şirketin gelecekteki gelişimini bir hissedar olarak şekillendirme niyetinde olduğunu ve sosyal medya platformunun işlevlerini nasıl iyileştirebileceği ve daha fazla kullanıcıyı çeşitli hizmetlerine nasıl çekebileceği konusunda birtakım fikirleri olduğunu söyledi.

Elon Musk, Twitter'ın yönetim kuruluna katılmıyor - Resim : 1

Agrawal’ın görünüşü, "Elon bizim en büyük hissedarımız ve onun katkılarına açık kalacağız".

Diğerlerinin yanı sıra, Tesla'nın CEO'su, Musk'ın tweet'lerinde belirtildiği gibi, şirketin premium hizmeti olan Twitter Blue'nun abonelik fiyatlarında çeşitli değişiklikler yapmayı düşünüyor.

"Fiyat muhtemelen ayda 2 dolar olmalıdır, ancak 12 ay önceden ödenir ve hesap 60 gün boyunca onay işareti almaz (CC ters ibrazlarına dikkat edin) ve dolandırıcılık/spam için kullanılırsa geri ödeme yapılmadan askıya alınır" diye tweet attı.

Girişimci, yaptığı çeşitli duyurularla bitcoin ve DOGE gibi kripto varlıkların fiyatlarında rallileri veya birçok durumda keskin düşüşleri tetikleme kapasitesini kanıtladı. Geçen Aralık ayında, Musk'ın şirketinin meme coin ile "bazı ürünleri satın alınabilir hale getireceğini" açıklamasının ardından DOGE'nin fiyatı fırladı.    

Etiketler
Yorumlar