Elon Musk neden Dogecoin'i destekliyor? İşte sebebi

Elon Musk, Jack Dorsey tarafından Web3 ve ademi merkeziyetçilik hakkında başlatılan bir tartışmaya cevap verdi.

Elon Musk neden Dogecoin'i destekliyor? İşte sebebi

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Jack Dorsey tarafından Web3 ve ademi merkeziyetçilik hakkında başlatılan bir tartışmaya cevap verdi. Musk, Bitcoin ve Web3'e karşı çıkarak Dogecoin'den söz etti. 

Elon Musk, Rug Radio kurucusu ve girişimci Farokh Sarmad tarafından Jack Dorsey'e karşı başlatılan bir tweet dizisinde cevap verdi. Konu Web3 teknolojisi hakkındaydı.

Elon Musk neden Dogecoin'i destekliyor? İşte sebebi - Resim : 1

Elon Musk, Bitcoin'in zenginleri güçlendirdiğini düşünüyor

Elon Musk, Dogecoin'in kurucu ortağı Billy Markus'un Bitcoin'in yalnızca varlıklı insanlara güç vermesi ile ilgili tweetine katıldı. Tesla CEO'su ve en etkili DOGE hayranı Musk, Dogecoin'i tam da bu yüzden desteklediğini söyledi. 

Elon Musk, geçmişte pek çok kez DOGE'nin 'halkın kripto para birimi' olduğunu söylemişti. Musk, bundan birkaç gün önce de Web3'ü yatırımcılar ve genel halk tarafından beklendiği kadar yenilikçi olmayabileceğini iddia etmişti. 

Jack Dorsey’den Ethereum yorumu

Bu haftanın başlarında, Twitter'ın kurucusu ve eski CEO'su Jack Dorsey, Web3 teknolojisini Silikon Vadisindeki risk sermayedarlarının sahip olduğu ve dolayısıyla merkezileştirilen bir şey olarak nitelendirdi. 

Dorsey, ilk olarak Ethereum karşıtı olduğunu reddetti ve sadece merkezileşmeye ve 'kurumsal kontrollü yalanlara' karşı olduğunu aktardı.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler