Elon Musk Dogecoin'in peşini bırakmamaya niyetli

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin (DOGE) tweet’leri atmaya devam ediyor.

Elon Musk Dogecoin'in peşini bırakmamaya niyetli

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin (DOGE) tweet’leri atmaya devam ediyor. Önceki gün de Dogecoin mesajı paylaşan popüler isim, fiyatın eskisi gibi yükselmesini sağlayamamıştı. Kripto para topluluğu Musk’ın DOGE üstündeki etkisini kaybettiğini dile getiriyor.

Musk bugün de Dogecoin ile alakalı bir meme paylaştı. Görselde yanındaki kadınlarla ilgilenmeyen bir adamın bilgisayardan DOGE grafiği takip ettiği ve strateji oyunu Polytopia’yla ilgilendiği görülüyor.

DOGE, yazının yazıldığı sırada 0,244808 dolardan işlem görüyordu. Kripto para topluluğundan pek çok kişi artık Musk’ın DOGE’a çok fazla etki etmediğini ifade ediyor.

Baby Doge Coin’i de Yükseltmişti

Elon Musk, dün attığı bir tweet’le Baby Doge Coin’in (BABYDOGE) yükselmesine neden olmuştu. Baby Doge Coin son 14 günde yaklaşık yüzde 460 oranında yükseliş yaşadı.

Elon Musk kripto piyasasının ayarları ile oynamaya devam ediyor. Hangi dijital para ile ilgili twit atsa o kripto para da ciddi artışlar yaşanıyor ve daha sonra arkasında ciddi hüsranlar ve yatırımcı enkazları bırakıyor.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler