Elon Musk dahil olmuyor!

Tesla CEO'su Elon Musk'ın Twitter hissedarı olmasının ardından yönetim kuruluna dahil olması bekleniyordu. Twitter CEO'su Parag Agrawal kişisel hesabından yaptığı açıklamalarla duruma açıklık getirdi! İşte açıklamalar...

Elon Musk dahil olmuyor!

Son zamanlarda yaptığı çeşitli yatırımlarla piyasaları etkileyen Tesla CEO'su Elon Musk, son olarak ünlü sosyal medya platformu Twitter'dan hisse satın almıştı.

Dönem dönem Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla özellikle birçok altcoinin yükselmesine vesile olan Musk, son olarak Twitter üzerinden düşünce özgürlüğüne dikkat çekmişti. Yaptığı açıklamaların ardından sürpriz bir şekilde Twitter hissedarı olan Elon Musk'ın beklentilerin aksine yönetim kurulunda yer almayacağı açıkladı. Twitter CEO'su Parag Agrawal tarafından yapılan açıklamada Elon Musk'ın yönetim kurulunda yer almayacağı açıklanırken, Elon Musk'ın Twitter'ın en büyük hissedarı oluşu da duyurulmuş oldu. Parag Agrawal yaptığı açıklamada, Musk'ın yönetim kadrosuna dahil olmayacağını, ancak buna rağmen kendisinin kişisel düşüncelerine her zaman kapılarının açık olduğunu vurguladı.

İlk açıklamalar tam ters yöndeydi!

Elon Musk'ın ilk hisse satın alım işleminin ardından kişisel profili üzerinden açıklama yapan Twitter CEO'su Parag Agrawal, olayın verdiği sıcaklık nedeniyle ilk olarak Tesla CEO'su Musk'ın yönetim kuruluna dahil olacağını belirtmişti. Parag Agrawal tarafından yapılan ilk açıklama şu ifadeler vardı: "Önümüzdeki aylarda Twitter'da önemli iyileştirmeler yapmak için Parag ve Twitter yönetim kurulu ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum."

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), satın alım işleminin ardından Elon Musk'ın Twitter'da yüzde 9,2'lik pasif hisse aldığını duyurmuştu.

Dogecoin bilmecesi!

Twitter hesabında toplam 80 milyon takipçisi bulunan Elon Musk'ın adı son zamanlarda özellikle meme coin olan Dogecoin ile anılıyordu. Dogecoin'e olan yakınlığı ile bilinen Musk'ın Twitter'da hisse sahibi olmasının ardından Dogecoin'in Twitter'da aktif olarak kullanılan bahşiş özelliğine entegre edilmesi bekleniyordu. Dogecoin cephesinde gelen açıklamalarda da yapılacak olası yatırımın Dogecoin için oldukça uygun olduğu, hatta meme coinler arasında proje için en uygun olan coinin Dogecoin olduğu vurgulanmıştı.