Eleştirilerin ardından THY Yönetim Kurulunda sürpriz ayrılık!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yapılan eleştirilerin giderek artışı ile birlikte İlker Aycı, görevinden istifa etti.

Eleştirilerin ardından THY Yönetim Kurulunda sürpriz ayrılık!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı aldığı istifa kararını duyurdu ve görevine son verdi. Kimi kaynaklardan edinilen bilgiye göre İlker Aycı eleştirilerin odak noktasında olmayı kaldıramadı ve istifa etmeye karar verdi. 

Kararın ilk THY Yönetim Kurulu toplantısında açıklanması bekleniyor. THY Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğunun boşalmasının ardından yerine kimin geçeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. 

İlker Aycı yoğun eleştirilere maruz kalmaya devam ediyor!

THY Yönetiminin başındaki isim olarak bilinen İlker Aycı, Kazakistan'da yaşanan iç savaş sürecinde ülkede mahsur kalmış daha sonrasında ise hükümet devrilmesinin ardından protestoların devam edildiği gözlemi yapıldıktan sonra bir kargo uçağına eşi ile birlikte binip Türkiye'ye dönmüştü. Kargo uçağına eşi ile birlikte binip gerisinde birçok yönetim kurulundan ve personelleri bırakmasının ardından büyük eleştirilere maruz kalmıştı. 

Olayın üzerinden çok zaman geçmemesine karşılık eleştiriler giderek daha şiddetli olmasından dolayı görevine istifa ederek son vereceği öğrenildi fakat konu ile ilgili resmi bir karar metni ya da resmi bir istifa henüz söz konusu değil.

THYAO TURK HAVA YOLLARI A.O.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 308.75
Satış 309
Değişim 6.25%
Son Değer 309
En yüksek 310.25
En düşük 305.75
Haftalık Değişim 2.1487%
Aylık Değişim 3.7783%
Yıllık Değişim 35.1706%
Etiketler